Betöltés...

53439 - Sztatikus belátás csökkentő tükrös hővédő ablakfólia 90 cm x 2 m

Ár: 14.630 Ft

Gekkofix - Sun Foil napfényvédő fólia: Az optimális megoldás az ablakok és üvegfelületek védelmére!


Az ablakfóliák szűrik és visszaverik a hőt és az UV sugárzást, ami jelentős előnyt jelent a bútoroknak, kárpitoknak és más tárgyaknak, melyek így tovább maradnak frissebb és újszerűbb állapotban, kevésbé fakulnak, és az öregedésük lassul. Emellett, a komfort érzet jelentősen fokozódik a helyiségben, hiszen a túlzott hőség és az ártalmas UV sugárzás nem jelent problémát többé.

A öntapadós napfényvédő fóliák kiváló minőségű anyagokból készülnek, amelyek könnyen és egyszerűen felhelyezhetőek, ráadásul torzításmentes kiállást garantálnak. Az alkalmazás terén széles a választék, hiszen nem csak ablakokra, de ajtók üvegfelületeire, üvegasztalokra, zuhanykabin külső részeire és szekrények vitrines részeire is könnyedén felhelyezhetőek. Fontos megemlíteni, hogy az ablakfóliák akár szakember segítsége nélkül is felhelyezhetőek, így mindenki számára elérhetővé teszik az egyszerű és hatékony napvédelem lehetőségét.

Összességében, a Gekkofix - Sun Foil napfényvédő fólia ideális választás mindenki számára, aki szeretné védeni otthonát és értékeit az erős napsugarak káros hatásaitól, miközben fokozza a helyiség komfortját és hosszabb élettartamot biztosít az ott található tárgyaknak. A könnyű telepítés és a sokoldalú felhasználhatóság teszi ezt a fóliát a tökéletes megoldássá az ablakok és üvegfelületek védelmére és esztétikus árnyékolására.


 


A Gekkofix márka egy olyan kiváló minőségű, környezetbarát PVC anyagú öntapadós fóliák gyártójaként ismert, melyek önmaguktól tapadnak, így nem szükséges hozzájuk külön ragasztó réteg. Emellett rendkívül könnyen és nyom nélkül eltávolíthatóak bármikor. A fóliák felülete lemosható és vízálló.

A GEKKOFIX® márka mögött álló cég, a Vénilia Décor, Hollandiában működő gyárában készíti ezeket az innovatív termékeket, melyekre jellemző az élvonalbeli technológia és a piacvezető fejlesztések. A vállalat eredetileg az Alkor-Venilia márkánév alatt működött, és az öntapadós tapéták, öntapadós üvegtapéták és sztatikus üvegfóliák széles választékát gyártotta. Az eredeti gyártási tevékenység már az 1960-as években indult, így több mint 50 éves tapasztalatuk garantálja a kiemelkedő minőséget.



Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Állapota: Új
Termékek: Egyéb burkoló
 
Feladás dátuma: 2024.05.12
Eddig megtekintették 63 alkalommal

Építőanyag rovaton belül a(z) "53439 - Sztatikus belátás csökkentő tükrös hővédő ablakfólia 90 cm x 2 m" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: