Betöltés...

Zeller fürdőszoba bútor polc, MDF/bambusz/fém, 51x30x81 cm, fehér/barna

Ár: 35.324 Ft



Több mint 30 éve a Zeller cég szakmája és szenvedélye a konyhai és háztartási cikkek és lakberendezési kiegészítők gyártása a háztartás minden területére, a munkaasztaltól a gyerekszobáig.

Az 1983-ban "Zeller Presente, Manufacturing and Distribution" elnevezésű értékesítési vállalkozásként alapított termékkínálat a természetes anyagokból, például fából és parafából készült ajándéktárgyakra és praktikus konyhai segédeszközökre összpontosított.

A "Zeller Present Handels GmbH" névre átkeresztelt vállalat, amely továbbra is a hasznos és szép dolgokra összpontosít, amelyek örömet, megkönnyebbülést és rendet hoznak az otthonba és a háztartásba, az évek során kialakult a mai széles termékválasztékra való specializálódás.



Termékleírás



A fürdőszobabútor polc természetes bambuszból készült, masszív szerkezetű, a polcok teteje fehérre festett MDF-ből készült, és minden polcon két krómozott fémrúd található, amelyek megakadályozzák a tárgyak felborulását.



A polc négy 360°-os forgási szögű görgővel rendelkezik a könnyű mozgatáshoz/átállításhoz, és kettő közülük reteszelő rendszerrel rendelkezik.



A termék praktikus az ebben a térben található összes tárgy rendszerezéséhez.



A terméket fürdőszobai használatra tervezték, de a masszív felépítésnek köszönhetően más helyiségekben, például szépségszalonban is jól használható.



Becsült telepítési idő 45 perc!

Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Fürdőszoba bútor
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 37 alkalommal

Építőanyag rovaton belül a(z) "Zeller fürdőszoba bútor polc, MDF/bambusz/fém, 51x30x81 cm, fehér/barna" című hirdetést látja. (fent)