Betöltés...

GD215 40x60 cm élethű műanyag zöldfal növényfal panel, műnövény dekoráció

Ár: 12.990 Ft

Minimum rendelés: 4 darab


Termék: Mesterséges zöld növény faldekoráció


Anyag: műanyag


A megrendelést kizárólag előreutalással tudjuk teljesíteni, melyhez számlát küldünk emailben. A termék közvetlenül a gyártótól a megrendelő címére érkezik.


Főbb tulajdonságai:


-nem igényel karbantartást


-vízálló


-elrejti a fal hibáit


-házilag, könnyen összeszerelhető


-vágható, alakítható





Green Designers műnövény modulok

A modul műnövény falak egy kreatív és környezetbarát megközelítést nyújtanak a térdekoráció terén. Ezek a lenyűgöző faldekorációk nem csak esztétikusak, hanem számos előnnyel is járnak, és megteremtik a természet közelségét bármely helyiségben.

Az ilyen falak lényege, hogy valódi növények helyett műnövényeket, modul dekorációs elemeket használnak, amelyek élethű megjelenésűek, de nem igényelnek öntözést vagy karbantartást. Ezáltal lehetővé teszik a zöld környezet behozatalát olyan helyekre, ahol a hagyományos növények fenntartása kihívást jelenthet.

A modul műnövény falak rendkívül változatosak és testreszabhatóak. Ezek a modul elemek különböző típusú levelekből és virágokból állnak, így könnyen illeszthetők bármilyen térhez és stílushoz. A zöld falak lehetnek egyszerűek és minimalista megjelenésűek, vagy akár lenyűgöző műalkotások is, amelyek kiemelik a tér szépségét.

Az installáció gyors és egyszerű, így nem igényel különleges szakértelmet vagy hosszú kivitelezési időt. A faldekorációk alapjának általában érdemes egy festett OSB lapot használni, amelyet könnyedén rögzítenek a falhoz. A műnövényeket, leveleket vagy egyéb zöld elemeket pedig tűzéssel helyezzük el az alapon.


 


Modul műnövény faldekorációk előnyei:


A modul műnövény falak számos előnnyel járnak. Először is, frissességet és természetességet hoznak a térbe, javítva ezzel az általános légkört és hangulatot. Másodsorban, kiváló hangszigetelőként is szolgálnak, csökkentve a zajszintet a helyiségben. Harmadszor, környezetbarát alternatívát kínálnak a hagyományos növényekhez képest, mivel nem igényelnek víz- és energiafelhasználást a fenntartásukhoz.

Összességében a modul műnövény falak egy izgalmas és kreatív módja annak, hogy a természet szépségét behozzuk otthonunkba, irodánkba vagy bármely más helyszínre. Ezek a zöld dizájnelemek nemcsak esztétikusak, hanem kényelmes és fenntartható alternatívát is kínálnak a térdekoráció terén. Legyen részese a zöld forradalomnak, és hozza meg a döntést a modul műnövény falakkal való környezetbarát dekoráció mellett!


 


Hol használhatóak a műnövény modulok?

 


A modul műnövény falak rendkívül sokoldalúak, és számos helyen és helyiségben hatékonyan alkalmazhatók a térdekoráció és a zöld környezet létrehozása terén. Íme néhány hely és helyiség, ahol jól használhatók:

Nappali: A nappali egyik falát díszítheti egy modul műnövény fallal, hogy frissességet és természetességet hozzon a helyiségbe.
Hálószoba: A hálószobában egy műnövény fal nyugtató atmoszférát teremthet és segíthet a pihentető alvásban.
Konyha: A konyhában az élő műnövényeket emuláló faldekorációk szép kontrasztot alkothatnak a modern berendezésekkel.
Irodákban és Munkahelyeken:

Recepció vagy Váróterem: Üdvözölje a vendégeket egy zöld és barátságos recepció terével.
Konferenciatermek: A műnövény falak segíthetnek a konferenciatermek hangulatának javításában és a kreativitás fokozásában.
Közös területek: Az irodai közösségi területeken a modul műnövény falak kellemes környezetet teremthetnek a dolgozók számára.
Kereskedelmi Helyeken:

Üzletekben: A boltokban a műnövény falak figyelemfelkeltő dekorációt nyújthatnak, és vonzóvá tehetik a termékeket.
Éttermek és Kávézók: Az éttermekben és kávézókban a zöld falak hangulatos környezetet teremthetnek, amely vonzza a vendégeket.
Közösségi Terekben:

Könyvtárak és Múzeumok: A műnövény falak hozzájárulhatnak a csendes és inspiráló közösségi terkek kialakításához.
Iskolák és Egyetemek: Az oktatási intézményekben a modul műnövény falak tanulási környezetet javíthatnak.
Kültéri Területeken:

Teraszok és Kertek: A kültéri műnövény falak egyedi atmoszférát teremthetnek a szabadban.



Lakóparkok és Közterek: A városi területeken a faldekorációk zöld szigeteket hozhatnak létre.



A modul műnövény falak alkalmazása csak a kreativitás és az igények kérdése. Ezek a faldekorációk nemcsak esztétikusak, de pozitív hatást gyakorolnak a légkörre és a hangulatra is, valamint frissességet hoznak bármely térbe. Természetes hatású faldekorációt hozhatunk létre a Green Designers panelekkel, mely növeli a komfortérzetet.


A szolgáltatás tárgya egy nem előregyártott termék, amelyet a fogyasztó előírásai szerint gyártanak, vagy egyéni igényeinek kielégítésére szolgál.


Modul műnövények tisztítása:


A műnövényfalak tisztítása egyszerű feladat, melyet néhány egyszerű lépéssel könnyedén elvégezhetünk. Íme egy általános útmutató a modul műnövényfalak tisztításához:




Por és száraz szennyeződések eltávolítása: Használj puha kefét vagy porrongyot a műnövények és a modul falak porától való megtisztításához. Ügyelj rá, hogy minden részt alaposan tisztázz.


Piszkos foltok kezelése: Amennyiben vizes foltok vagy más szennyeződések maradtak a műnövényeken, készíts el egy enyhén szappanos vizet, és használj puha szivacsot vagy ruhát a foltok eltávolításához. Töröld szárazra.


Rendszeres karbantartás: Ismételd meg rendszeresen a tisztítási folyamatot, hogy megelőzd a szennyeződések felhalmozódását és megőrizd a műnövények esztétikus megjelenését.


Finom szagtalanítás: Ha kellemetlen szagokat észlelsz, csepegtess néhány csepp illóolajat a tisztítás során. Ezzel friss illatot kölcsönözhetsz a műnövényeknek és a szobának.


Zuhanyozzuk le a paneleket: Ha a modulokat úgy rögzítettük, hogy levehetőek, akkor le is lehet őket zuhany alatt tisztítani. A megszáradt paneleket pedig utána újra felrakhatjuk a helyére. 





Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Állapota: Új
Termékek: Egyéb burkoló
 
Feladás dátuma: 2024.04.28
Eddig megtekintették 9 alkalommal

Építőanyag rovaton belül a(z) "GD215 40x60 cm élethű műanyag zöldfal növényfal panel, műnövény dekoráció" című hirdetést látja. (fent)