Betöltés...

KERMA Cubes építőkocka textil falpanel 12,5x25 cm sötétkék- Piano 28

Ár: 2.090 Ft

A gyerekszoba lakberendezése és dekorálása izgalmas lehetőségeket rejt magában. Az egyik stílusos és kreatív megoldás a 3D falpanel használata. Ezek a falburkolatok térbeli hatást keltenek, és érdekes textúrákkal vagy mintákkal díszítik a falakat, amelyek élénkítik a gyerekek szobáját. Ma már 3D falpanelek széles választéka áll rendelkezésre, melyek közül több a gyerekszobába is alkalmas lehet, így könnyen megtalálhatóak azok, amelyek a gyermek egyéni ízléséhez és a szoba stílusához passzolnak. A Kerma Cubes építőkocka jellegű textil kárpitozású falpanelek is ilyenek! Megjelenésükben nagyon hasonlítanak az építőkocka játékokra, mint például a Lego. Aki kedveli a legot, annak biztosan fognak tetszeni a panelek!


 


Hova ajánljuk a Kerma Cubes paneleket:

-Gyerekszobába


-Óvodákba, iskolákba


-Játszóházakba


-Gyermekorvosi rendelők


-Gyermekbarát éttermek vagy kávézók


-Játékboltok


-Gyermekkönyvtárak


-Gyerekbarát hotelek


 


Falpanel ötletek:

A Kerma Cubes falpanelek sokféle helyszínen és környezetben használhatóak a színes és kreatív gyerekszoba dekorációhoz. Íme néhány ajánlott hely, ahol alkalmas lehet ezeknek a falpaneleknek a használata:

Gyerekszobák: A Kerma Cubes falpanelek ideálisak gyerekszobákban, hiszen a változatos méretek és színek lehetővé teszik, hogy kreatív és egyedi faldekorációkat hozz létre. Akár falvédőként, ágyvégként vagy egyszerűen mint hangsúlyos falburkolatként is felhasználhatóak.

Óvodák és iskolák: A Kerma Cubes falpanelek szintén kiváló választás óvodai és iskolai környezetben. Ezek a színes és térbeli hatást keltő panelek segíthetnek a gyermekek kreativitásának fejlesztésében és vidámabbá tehetik az oktatási terüket. Használhatóak falburkolatként a közös területeken vagy akár a gyermek ülőalkalmatosságok háttámlájaként is.

Játszóházak: A Kerma Cubes falpanelek remekül illeszkednek a játszóházak dinamikus és szórakoztató környezetébe. A gyerekek élvezhetik a színes és téri panelek által nyújtott vizuális élményt, és akár falvédőként vagy térbeli elválasztóként is felhasználhatják őket a játékos területeken.


Gyermekorvosi rendelők: A Kerma Cubes falpanelek vidámságot és érdeklődést kelthetnek a gyerekekben az orvosi rendelők várótermében. A színes és térbeli panelek segíthetnek enyhíteni a feszültséget és a félelmet, valamint kellemesebbé tehetik a gyerekek várakozási élményét.

Gyermekbarát éttermek vagy kávézók: Ha egy étterem vagy kávézó gyermekbarát környezetet szeretne teremteni, a Kerma Cubes falpanelek kitűnő választás lehetnek. A színes és játékos panelburkolatok kellemes hangulatot teremtenek, és a gyerekek számára izgalmas vizuális élményt nyújtanak.

Gyermekjátékboltok: A Kerma Cubes falpanelek remekül illeszkednek a gyermekjátékboltok környezetébe. A panelek látványa és tapintása felkelti a gyerekek érdeklődését és fantáziáját, és segít vonzóvá tenni a boltok falait, hogy kalandosabbá és vidámabbá tegye a vásárlói élményt.

Gyermekkönyvtárak: A Kerma Cubes falpanelek színes és kreatív megjelenésükkel ideálisak lehetnek a gyermekkönyvtárak falainak dekorálásához. Ezek a panelek a gyerekek figyelmét felkeltik, és vidámságot hoznak a könyvek és olvasás világába.

Ezek csak néhány példa a Kerma Cubes falpanelek más lehetséges helyszínekre történő felhasználására. A színes és térbeli hatásukkal számos gyermekbarát környezetben feldobhatod a falakat és kellemesebbé teheted a gyerekek tartózkodási helyeit.


 


Falpanelek felrakása:

A Kerma Cubes falpanelek felrakása viszonylag egyszerű, és otthon is könnyedén elvégezhető. Az alábbiakban bemutatom, hogyan lehet a paneleket ragasztással a falra rögzíteni:

Előkészítés: 


Először is, győződj meg róla, hogy a fal tiszta, zsír- és pormentes és sima. Ha vannak rajta festékmaradványok vagy egyenetlenségek, javasolt előtte alaposan letisztítani és szükség esetén csiszolni, lealapozni.

Ragasztó kiválasztása:


 Válassz olyan ragasztót, amely alkalmas műbőr vagy textil borítású panelekhez, illetve az adott felülethez. A panelek felragaszthatóak festett falra, gipszkartonra, tapétára, bútorlapra is.Webáruházunkban ennek megfelelően választhatsz, illetve ha szükséges, akkor szívesen segítünk. Azt javaslom, hogy a gyártói utasításokat és ajánlásokat olvasd el a megfelelő ragasztó kiválasztása érdekében.

Panelek mérésének és előkészítése: 


Mérj meg és jelöld meg a falon a panelek elhelyezkedését. Ajánlott a falpaneleket először a földön kirakni, hogy meggyőződjünk minden rendben van színben és darabszámban. Használj mérőszalagot, vízmértéket és ceruzát a pontos jelöléshez.

Ragasztó felvitele: 


Vigyél fel a felrakási útmutatóban megoadott mennyiségű ragasztót a panelek hátoldalára. Ügyelj arra, hogy a ragasztó ne kerüljön a panelek széleire vagy felületére, hogy ne okozzon kellemetlen látványt vagy foltozást.

Panelek rögzítése: 


Nyomd a paneleket óvatosan a falhoz, és igazítsd a megjelölt helyre. Ügyelj arra, hogy a panelek ne mozduljanak el vagy csússzanak el a ragasztó felvitele után. Javasolt egyenesen és pontosan helyezni őket.

Nyomás és száradás: 


Nyomj rá a panelekre egyenletes nyomást a kezeddel. Ez segít a ragasztó egyenletes eloszlásában és a panel megfelelő tapadásában. Hagyd, hogy a panelek száradjanak a gyártói utasításokban megadott időtartamig. Az általunk ajánlott Soudal ragasztók jó minőségűek, nem kell attól tartani, hogy a falról lecsúsznak a panelek. A ragasztók előnye, hogy felrakást követő 5-15 percben még módosíthatjuk, korrigálhatjuk a panelek helyzetét a falon. A ragasztó száradási ideje 24 óra. Addig ne dőljünk a panelekhez, ne mozgassuk őket, ne toljuk rá teljesen az ágyat. 


 


Anyagtulajdonságok:

Magic Home: vízzel tisztítható, vízlepergető technológia


Kopásállóság: Martindale: 60.000 , A kategória


Tűzállóság: Lángálló szövet


Színtartósság: dry 4-5/ A kategória


Anyag: Hurkolt bársony bútorszövet


Súly: 310g/m2


Összetétel: 100% polyester




A Magic Home egy olyan védelem, amelynek köszönhetően a Kerma Cubes falpanelen használt kárpitszövet megfelel a mindennapi használat követelményeinek, maximális használati kényelmet és minőséget biztosítva. Az alkalmazott technológiának köszönhetően falpanelek hosszabb ideig megőrzi tartósságát és esztétikus megjelenését. A falpanelhez használt szövet úgy készül, hogy a gyártási szakaszban a szálakat speciális bevonat borítja, amely megvédi az anyagot a szennyeződéstől. Ennek köszönhetően minden folt gyorsan és hatékonyan eltávolítható. Az anyag vízlepergető, mely azt jelenti, hogy a  szövet speciális hidrofób bevonattal való bevonásának technológiája, amely hatékonyan gátolja a kiömlött folyadékok felszívódását, cseppeket hagyva az anyag felületén.


Lángálló szövet, mely a tűzbiztonságot növelő technológiának köszönhető. A szövet eleget tesz a nehezen éghetőség szigorúan meghatározott szabványának, aminek köszönhetően minimálissá teszi a tűz terjedését. 



Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Állapota: Új
Termékek: Egyéb burkoló
 
Feladás dátuma: 2024.04.16
Eddig megtekintették 41 alkalommal

Építőanyag rovaton belül a(z) "KERMA Cubes építőkocka textil falpanel 12,5x25 cm sötétkék- Piano 28" című hirdetést látja. (fent)