Betöltés...

Vulcano díszburkoló, kültéri hajlítható környezetbarát kőmintás falburkoló lap, kültérre is

Ár: 17.900 Ft



A megrendelést kizárólag előreutalással tudjuk teljesíteni, melyhez számlát küldünk emailben. A termék közvetlenül a gyártótól a megrendelő címére érkezik.

Melyik helyiségekbe ajánljuk?

hálószobába

előszobába

konyhába

dolgozószobába

nappaliba

gyerekszobába

kültérre

beltérre és kültérre egyaránt alkalmas falburkolat a lakás bármely részére, illetve nem csak otthonra, hanem irodákba, apartmanokba, szalonokba, éttermekbe és olyan helyekre ahol dekoratív faldekoráció szeretnénk kialakítani

Tulajdonsága: 

A Tufa burkoló téglalap formájú, kőhatású lapjai a természet elemeit a visszafogottabb, letisztultabb stílussal ötvöző külső és belső tér hangulatának nélkülözhetetlen ékkövei lehetnek. Fuga nélküli, szoros felhelyezésük rendkívül pontos illesztést tesz lehetővé. A különleges, hőre hajlítható (thermoflexibilis) tulajdonsága által - a homlokzat, terasz, pince, nappali, konyha, étterem, kerítés, lépcsőfeljáró burkolásakor - oszlopokra és sarkokra is könnyedén felrakhatjuk.

Függőleges falakra, felületekre alkalmazható, dekoratív kő- és téglahatású burkolat, mely kültéren és beltéren egyaránt használható. A dekorpanelek jól utánozzák a valódi kő mintázatát, felrakása szakértelmet nem igényel. A panelek hajlíthatóak is, így alkalmazható boltívek, oszlopok, lábazatak, külső és belső sarkok burkolására is. A termék környezetbarát, semmilyen a környezetre veszélyes anyagot nem tartalmaz. A termék ~100°C-ig hőálló, de magas hőmérséklet esetén akár el is színeződhet; ezért a gyártó a dekorációs célú panelek felrakását kályha, vagy kandalló mögötti területre nem javasolja. 



A DekoPanel természetes anyagokból készülő, felületi kvarc erősítésű, kőhatású és tapintású díszburkoló anyag. A DekoPanel rendszer elemei 3-4 mm vastag, színes, érdesített könnyű lapok, amit a felületre felvitt csemperagasztóba kell egymás mellé forgatva beágyazni. Ez a falburkolat típus mindössze 3-3.5 kg/nm súlyú! Használata egyszerű, szakértelmet nem igényel,  néhány kéziszerszám segítségével, bárki könnyedén szebbé teheti környezetet és otthonát. 



A DekoPanel termékek különleges tulajdonsága a thermoflexibilitás, vagyis enyhe melegítésre (hajszárító,hőlégfúvó) az elemek hajlíthatóak lesznek. 

A szolgáltatás tárgya egy nem előregyártott termék, amelyet a fogyasztó előírásai szerint gyártanak, vagy egyéni igényeinek kielégítésére szolgál.





Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Állapota: Új
Termékek: Egyéb burkoló
 
Feladás dátuma: 2024.04.16
Eddig megtekintették 83 alkalommal

Építőanyag rovaton belül a(z) "Vulcano díszburkoló, kültéri hajlítható környezetbarát kőmintás falburkoló lap, kültérre is" című hirdetést látja. (fent)