Betöltés...

Tan ultravékony design kőburkolat 30x60cm falpanel, valódi kő panel

Ár: 22.300 Ft




A terméknek egyedi szállítási költsége van, amelyet a rendszer nem számol fel automatikusan! A szállítási költség utólag, a rendelés leadása után, került felszámolásra házhozszállítás esetén!





Szállítási költség:  6 dobozonként  15 000 Ft. 1 doboz 6 db panelt tartalmaz.


Például:


1-6 doboz 15 000 Ft,


7-12 doboz 30 000Ft,


13-18 doboz 45 000 Ft,…





A panelek a gyártótól közvetlenül a megrendelő címére érkeznek, így ezeket a rendeléseket csak előreutalással tudjuk teljesíteni, melyhez megrendelés után előlegszámlát küldünk emailben.





Melyik helyiségekbe ajánljuk?


hálószobába


előszobába


konyhába


dolgozószobába


nappaliba


gyerekszobába


kültérre


beltérre és kültérre egyaránt alkalmas falburkolat a lakás bármely részére, illetve nem csak otthonra, hanem irodákba, apartmanokba, szalonokba, éttermekbe és olyan helyekre ahol dekoratív faldekoráció szeretnénk kialakítani


Tájékoztatjuk, hogy ezen árajánlat elfogadásával tudomásul veszi, hogy az Ön által megvásárolni kívánt termékek 100%-ban természetes, egyedi kőfelületek, ezért árnyalatban és mintában eltérhetnek a promóciós képektől valamint a bemutatódaraboktól. Az árut az ebből eredő reklamációk esetén nem áll módunkban sem visszavenni, sem pedig kicserélni.


A szolgáltatás tárgya egy nem előregyártott termék, amelyet a fogyasztó előírásai szerint gyártanak, vagy egyéni igényeinek kielégítésére szolgál.








TULAJDONSÁGOK




100%-ban természetes kőfelület


Egyenletesen sík hátoldala optimális tapadást biztosít


Vastagság 1,5-2 mm


Súly kb 1,5 kg/nm


Standard méret 1220x610mm, külön kérésre egyéb méretek is elérhetők


Nagy méret 2400x1200mm, külön kérésre egyéb méretek is elérhetők


Tűzálló anyag



A Slate-Lite egy ultravékony kőlap, 100%-ban természetes, 32 elérhető pala, mész, homokkő, valamint márvány felülettel. Vastagsága kb 1,5-2 mm, súlya mindössze 1,5 kg négyzetméterenként. Az ultravékony kőfurnér szeleteinket a világ legszebb kőtábláiból állítjuk elő, német precizitással, a lehető legmagasabb minőségben. Mindegy egyes kőfurnér lap egyedülálló, a változatos, és egyedi struktúráknak köszönhetően egy masszív, több centi vastag kőtábla érzését és megjelenését kelti. A tökéletes látvány mellett ugyanannyira fontos kihangsúlyozni, hogy bár hiába tűnhetnek sérülékenynek vagy kevésbé tartósnak ezek a kőfurnér lapok, megfelelő felületkezeléssel bármilyen kőburkolattal felveszik a versenyt tartósságban. A Slate Lite termékek további nagy előnye, rugalmasságuknak és könnyű súlyuknak köszönhetően emberi erővel egyszerűen mozgathatók, szállíthatók, továbbá könnyen és gyorsan vághatók, felületük nem pattan le, nem törik el. Mindezen felsorolt tulajdonságoknak köszönhetően a Slate Lite kőfurnérok mesés projektek megvalósítását teszi lehetővé, felhasználásuknak csak a fantázia szabhat gátat. A Slate-Lite termékek beltéren és kültéren is egyaránt használhatók, csakúgy mint vizes helyiségekben. Többéves hazai referenciáink kiállták az idő próbáját, homlokzaton, beltéren, padlón, konyhában és fürdőszobában.


Javasolt felhasználási területek:




Falburkolat


Falfelületek kandalló és kémény környékén


Fürdőszoba és szaniterek környéke


Homlokzat


Padló


Mennyezet


Konyha



A speciális csillámos hatást a földpát megnövekedett aránya okozza. Összességében a felülete keményebb és erősebb szerkezetű, így ez a termék különösen alkalmas padló burkolására. Termékeink ezen fajtái a felszínen lévő csillogó réteg miatt színben kevésbé intenzívek.


Kivitelezés


Exkluzív termékeink beépítését, előzetes egyeztetés után, profi, sokéves tapasztalattal rendelkező csapatunk vállalja. A hozzáértő, gyors és igényes munkavégzés nemcsak a költséghatékony és időtakarékos felhelyezést, hanem a garanciális idő maximális hosszát is biztosítja. Beépítés igénye esetén szakembereink minden esetben az árajánlat elkészítése előtt kiszállnak a leendő munkaterületre, felmérik a felület szükséges előkészítéshez beszerzendő segédanyagok fajtáját és mennyiségét, majd a megrendelővel egyetértésben kiválasztják a költség szempontból leghatékonyabb applikációs lehetőséget. A csapatunk által felhelyezett termékeinkre 5 éves garanciát vállalunk.





További termékeinkről kérj információt, melyek az alábbiak:


ECOSTONE TM


Az EcoStone termékcsaládban találhatóak a legvékonyabb, extrém módon hajlítható kőburkolatok. Vastagságuk alig 1 mm, súlyuk 0,8kg/m2. Az EcoStone termelése teljesen környezetbarát, innovatív módszerünkkel a világ legszebb palablokkjaiból állítjuk elő ezeket a papírvékony palakő-szeleteket. Minden egyes lemez egyedülálló, egy teljes palakő érzését és megjelenését kelti.


TRANSLUCENT TM


A Translucent palakő-szelet egy igazán különleges design elem. Hihetetlen áttetszőségével szemet gyönyörködtető látványt érhetünk el szinte bárhol. A Translucent palakő-szelet, fényáteresztő képességét kivéve, minden tulajdonságában és felhasználhatóságában tökéletesen megegyezik a klasszikus Slate-Lite termékkel. Világítás használata nélkül gyönyörködhetünk a palakő természetes szépségében, háttérvilágítás bekapcsolása után, a fény átragyogja a palakő teljes felületét, kirajzolva a természet által formált gyönyörű, egyedi mintákat.



Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Állapota: Új
Termékek: Egyéb burkoló
 
Feladás dátuma: 2024.04.16
Eddig megtekintették 60 alkalommal

Építőanyag rovaton belül a(z) "Tan ultravékony design kőburkolat 30x60cm falpanel, valódi kő panel" című hirdetést látja. (fent)