Betöltés...

DehalQ akusztikus 60x90 cm mintázat-1 falpanel világos zöld filc alappal óarany színű előlappal

Ár: 69.000 Ft

Ismerd meg a DehalQ design falpanelek hangszigetelő és zajelnyelő hatását. Ez a dekoratív falburkolat megoldás újdonság a belsőépítészetben. Több helyen és környezetben használható eredménnyel: otthoni, irodai, ipari.

Az otthoni házimozizás szerelmeseinek pedig különösen ajánljuk ezeket a falpaneleket. Kényelmesen élvezheti a magával ragadó film élményeket, miközben az akusztikailag optimális környezet garantálja a jobb hangminőséget és zavartalan élményt. Válasszon a DehalQ design falpaneljei közül, és tegye hangulatossá otthonát, munkahelyét vagy üzletét. Élvezze a kifinomult stílust és a magas szintű akusztikai teljesítményt, amelyet ezek a panelek nyújtanak!


 


Merülj el a lenyűgöző DehalQ falpanelek világában:


Az irodai környezetben a dehalQ panelek nem csak esztétikai élményt nyújtanak, hanem hozzájárulnak a munkaképesség és koncentráció javításához is. Az akusztikai tulajdonságaik segítenek csillapítani a zavaró zajokat, így a munkahelyen nyugodtabb és produktívabb légkört teremthetsz.

Az ipari környezetben a technológiai zajok sokszor kihívást jelenthetnek. Azonban a dehalQ akusztikus panelek segítenek ezen a területen is. Kiválóan képesek csillapítani és elnyelni a zajokat, így lehetővé téve a csendesebb és nyugodtabb munkakört, amelyben a munkavállalók hatékonyabban tudnak dolgozni.

Az otthoni környezetben a dehalQ fali panelek a kényelem és élmény fokozására fókuszálnak. Hangulatosabb és kellemesebb atmoszférát teremtenek, amely javítja a komfortérzetet otthonodban. Emellett a panelek kiválóak a zenehallgatás és filmnézés minőségének emelésére is, hiszen segítenek optimalizálni a hangteret, hogy minden hang és zenei részlet még inkább élménnyé váljon.

Szóval, legyen szó irodai, ipari vagy otthoni környezetről, a dehalQ burkolatok segítenek megszüntetni a munkaképességi és koncentrációs zavarokat, csillapítani a technológiai zajokat, és javítani a komfortérzetet, így emelve a zenehallgatás és filmnézés minőségét. Merülj el a dehalQ panelek varázslatos világában, és tapasztald meg, milyen hatással lehetnek az életedre és környezetedre!


 


Milyen helyiségekbe ajánljuk a DehalQ paneleket

-Nappali


-Hálószoba


-Gyerekszoba


-Iroda


-Moziszoba 


-Bármilyen nem vizes, vagy nedves beltéri helyiségbe, ahol szempont a hang- és zajcsillapítás. 


 


A DehalQ falipanelek előnyei:

-Csökkenti a zavaró zajokat, valamint kellemes és jobb akusztikát biztosít a helyiségben


-Egyedi és rugalmas kialakítási lehetőségek több színnel és mintával


-Könnyen ápolható felület


-Hangelnyelő képesség:


  9mm panel, 0mm légrés a felület (fal) és panel között
  Súlyozott hangelnyelő képesség: 0,25(H)  


  9mm panel, 50mm légrés a felület (fal) és panel között
  Súlyozott hangelnyelő képesség: 0,55(MH)


9mm panel, 200mm légrés a felület (fal) és panel között
Súlyozott hangelnyelő képesség: 0,85(MH)  


 


A DehalQ falpanelek felrakás és tisztítása:

Az akusztikus paneleket ragasztással lehet rögzíteni. A ragasztáshoz a Soudal termékeket ajánljuk. A ragasztás mellett egy süllyesztett akasztós megoldás is elérhető. Ezzel a módszerrel elegendő csak felakasztani a terméket a falra, akárcsak egy képet. Egy panelra 4 akasztó van elhelyezve, így akár fektetve is felrakható a falra. A süllyesztett 4db akasztó ára: 2990Ft


A tisztításnál porszívózást szoktuk ajánlani, vagy akár egy egyszerű hengeres szösztelenítő is működhet. Nedves tisztítást nem javasoljuk az anyag ugyanis magába szívhatja a nedvességet. 



Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Állapota: Új
Termékek: Egyéb burkoló
 
Feladás dátuma: 2024.04.10
Eddig megtekintették 10 alkalommal

Építőanyag rovaton belül a(z) "DehalQ akusztikus 60x90 cm mintázat-1 falpanel világos zöld filc alappal óarany színű előlappal " című hirdetést látja. (fent)