Betöltés...

KERMA műszőrme ezüstös rózsaszín színű falpanel

Ár: 5.380 Ft




Az általunk kínált új beltéri falburkoló panelek műszőrme borítással készültek, melyek rendkívül dekoratívak és kellemes tapintásúak. Kifejezetten ajánljuk a terméket hálószobába, gyerekszobába, nappaliba vagy dolgozószobába, illetve bármilyen olyan helyiségbe, ahol különleges és egyedi faldekorációt szeretnénk kialakítani. A műszőrme paneljeink standard méretben készülnek, és kiválóan kombinálhatóak egymással, így számtalan minta kirakható és különleges, dekoratív falfelületeket kapunk a segítségükkel. A standard méretek mellett lehetőség van egyedi méretű panelek gyártására is. Kérj tőlünk ajánlatot! 


 


A műszőrme egy könnyű és tartós anyag, amely ideális választás a falpanelekhez, ágyvégekhez, falvédelemhez, és más belső dekorációkhoz. A műszőrme számos előnnyel rendelkezik, amelyekkel javíthatja az otthoni dekorációt és védelmet nyújthat a falaknak. A műszőrme nagyon tartós anyag, így akár hosszú időn keresztül is megőrzi eredeti formáját és állapotát. A műszőrme nem csak praktikus, hanem nagyon elegáns is, így ideális választás az otthoni dekorációhoz. Textúrája és színei nagyon széles skálán mozognak, így lehetőséget nyújtanak az otthoni dekoráció egyedi és személyre szabott megjelenésének kialakítására. A műszőrme paneljeink nemcsak különlegessé teszik a teret, hanem kiváló hő- és hangszigetelő tulajdonságaikkal is növelik a komfortérzetünket. Bátran alkalmazhatjuk őket a lakás minden helyiségében az előszobától a hálószobáig. Nagyon jól mutatnak például ágyvégként vagy előszobában, de nagyon meghitt hangulatot kölcsönöznek a hálószobában faldekorációként is. A műszőrme paneljeink könnyen helyettesíthetik a megszokott festett falakat, tapétákat és posztereket.



A műszőrmének további előnye, hogy kiváló hőszigetelő anyag, így a falakat hőszigetelheti, és így javíthatja a lakás energiatakarékosságát.


 


A műszőrme falpanelek felrakása:

A panelek felrakása rendkívül egyszerű és gyors, így akár házilag is megoldható. A felületet mindig tisztának, száraznak és pormentesnek kell tartani, majd a panelek rögzítése ragasztással történik. Fontos, hogy a panelek jól illeszkedjenek egymáshoz, figyeljünk a vízszintre, és a hézagokra. A panelek felragaszthatóak bármilyen sima, pormentes felületre, festett falra, gipszkartonra, osb lapra, illetve tapétára is. Azonban nem ajánljuk felragasztani zsíros, nedves, vizes, salétromos, penészes felületre, vagy nem fixen álló tapétára. Felrakást követően, semmilyen további felületkezelést, festést nem igényelnek. Ajánlott ragasztók közül a Soudal T-REX piros verzióját ajánljuk festett falra vagy natúr bútorlapra. Fényes vagy bármilyen nem nedvszívó felületekre a Soudal T-REX Transzparens (kék) ragasztót ajánljuk.


Tekintse meg videónkat, melyben bemutatjuk a dekor panelek felrakását és töltse le a felrakási útmutatót. 


FONTOS!

A szolgáltatás tárgya egy nem előregyártott termék, amelyet a fogyasztó előírásai szerint gyártanak, vagy egyéni igényeinek kielégítésére szolgál.


Szerezz kuponokat! 

Ha rendeltél már tőlünk valamilyen falburkolatot, tapétát, műnövényt, stb. küldj képet, videót róla az email címünkre és cserébe kedvezményes kupont adunk, amelyet a következő vásárlás során használhatsz fel. Ha a falburkolatról készített tartalmat megosztod a Facebookon (minket megjelölve), akkor sokkal nagyobb kedvezményben lesz részed! 


Inspirálódj galériánkból! 



Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Állapota: Új
Termékek: Egyéb burkoló
 
Feladás dátuma: 2024.05.25
Eddig megtekintették 52 alkalommal

Építőanyag rovaton belül a(z) "KERMA műszőrme ezüstös rózsaszín színű falpanel " című hirdetést látja. (fent)