Betöltés...

Wood-Look Reclaimed Oak Vintage Brown - Vintage tölgy famintás vízálló vinyl falpanel, modern beltéri falburkolat

Ár: 12.190 Ft




WallArt WOOD-LOOK falburkoló falpanelek különböző stílusban és mintában készült vinyl falburkolatok, melyek tökéletesen illeszkednek a belső terekhez. Könnyen felrakható falburkolat megoldás, amivel pillanatok alatt szebbé varázsolhatjuk otthonunkat!


Minden csomag 15 különböző panelt tartalmaz, így még természetesebb és egyedibb lesz a végeredmény. 


Képzeljen el egy “fából készült” falat, amely gyorsabban telepíthető, mint a tapéta és könnyebben, mint ha festené! Felrakáshoz a WallArt kétoldalas ragasztót ajánljuk, amihez egy sima, zsír és pormentes felület szükséges. A kétoldalas ragasztó mellett/helyett ajánljuk még a Soudal T-rex transzparens ragasztót is.


​Ajánlott ragasztó:



WallArt kétoldalas ragasztó
Soudal T-REX transzparens


Tulajdonságok:

-100% VÍZÁLLÓ

-TŰZÁLLÓ (de nem hőálló)

-KÖNNYEN TISZTÍTHATÓ

-HÁZILAG FELRAKHATÓ

Hogyan lehet gyorsan és egyszerűen felszerelni fa hatású vinyl “deszkáit”?

A WallArt vinyl falburkolatok felrakásához használja a nagy tapadású kétoldalas ragasztót. Kövesse az alábbi lépéseket a sikeres telepítéshez:




Nyissa ki és hagyja a lemezeket 24 órán át a szobában az akklimatizáció érdekében. Tisztítsa meg a falát, valamint a WallArt vinyl paneleket.


Válassza ki a kívánt felrakás típusát (vízszintes, függőleges, kereszt stb.), És rajzoljon egy útmutatót, amely segít.


Helyezzen 3db  WallArt Power kétoldalas ragasztó csíkot a vinyl lemezek hátuljára. (nem szerepel a dobozban: WallArt ragasztó)


Távolítsa el a ragasztó hátuljáról a bevonatot és erősen nyomja meg azt a helyet, ahová be akarja ragasztani a panelt. 


Ismételje meg a műveletet, amíg be nem fedi a teljes falat


Csodálja meg az eredményt!



A  WallArt fa megjelenésű vinyl falpaneleket 2,09 m²-es  dobozokban értékesítjük, amelyekben 15 fa hatású vinyl deszkát talál, melyek mérete 91,44 cm x 15,24 cm mm, vastagsága 2 mm. 


A WallArt Wood vinyl falpanelek 8 exkluzív mintát kínálnak, amelyek tökéletesen utánozzák a legszebb fafajokat. Válassza ki azt, amelyik a legjobban megfelel a belső térnek és az ízlésének, majd hozza létre a kívánt légkört : klasszikus, skandináv, ipari vagy akár elegáns és modern!



Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Állapota: Új
Termékek: Egyéb burkoló
 
Feladás dátuma: 2024.04.25
Eddig megtekintették 51 alkalommal

Építőanyag rovaton belül a(z) "Wood-Look Reclaimed Oak Vintage Brown - Vintage tölgy famintás vízálló vinyl falpanel, modern beltéri falburkolat" című hirdetést látja. (fent)