Betöltés...

The Night Wath - Éjjeli őrjárat tapéta

Ár: 27.900 Ft

 
 
Ez a kerek, egyedi és stílusos poszter-tapéta 142,5 cm és/vagy 190 cm  átmérőjű méretben rendelhető.  Gyönyörű nyomat a legújabb trendeknek megfelelően, mely a  WallArt Wallpaper Circle kollekciójának része.

 

A kerek falikép a 142,5 cm széles tapéta esetén 3 darab, egyenként 47,5 cm széles, megfelelően kivágott lapból áll, a 190 cm átmérőjű tapéta pedig 4 darab, egyenként 47,5cm széles lapból áll, melyek világos instrukciók segítségével könnyen felhelyezhetők a falra. Ezek a lapok egy nagy, 142,5 cm vagy 190 cm átmérőjű kört alkotnak. Ez a nem szőtt tapéta könnyen felhordható sima felületekre, például falra vagy hablapokra, és más tapéták burkolására is alkalmas.

A tapéták használata napjainkban is közkedvelt a lakberendezésben. Legyen szó régies, vintage stílusú vagy modern lakásról, a kör tapéták tökéletes kiegészítői  a helységnek. Egyszerre modern és klasszikus, egyszerű, de mégis különleges. Hatással van a környezetre, megváltoztatja a helyiség hangulatát: sokkal komfortosabbá, kellemesebb teszi. 
 
Fontos, hogy a felület, amire a tapéta kerül pormentes, tiszta, száraz, sima és egyenletes legyen. 



Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Állapota: Új
Termékek: Egyéb burkoló
 
Feladás dátuma: 2024.04.18
Eddig megtekintették 64 alkalommal

Építőanyag rovaton belül a(z) "The Night Wath - Éjjeli őrjárat tapéta" című hirdetést látja. (fent)