Betöltés...

Tárolódoboz 12 órához - Fekete

Ár: 10.024 Ft

Tárolódoboz 12 öko-bőr órához, Fekete
 
A 12 óra tárolására alkalmas doboz sokkal több, mint egy állvány - elegáns és egyedi ajándék, tökéletes az óragyártás szerelmeseinek és a szenvedélyes gyűjtőknek. Ez a luxus doboz nemcsak biztonságos és stílusos módot kínál a gyűjthető órák tárolására, hanem hangsúlyozza azok fontosságát és értékét a címzett szemében.
 
Az öko-bőrrel borított minőségi fából készült doboz első pillantásra lenyűgöz kifinomultságával és eleganciájával. A doboz fedele szilárdan záródik, védve az órákat a portól és más elemektől, míg belsejében speciális óratartókat terveztek, hogy szilárdan és biztonságosan tartsák őket.
 
Praktikus és hasznos kialakításával ez a doboz nemcsak védi az órákat, hanem elegáns és vonzó módon is megjeleníti őket. Az öko-bőr fekete színe tökéletesen keveredik a finom varrással és a puha krémszínű bársonyral, kifinomult és fényűző megjelenést teremtve.
 
Az átlátszó üvegfedél lehetővé teszi, hogy megcsodálja az órakollekciót anélkül, hogy ki kellene nyitnia a dobozt, és olyan kirakatot kínál, amely kiemeli az egyes órák szépségét és értékét.
 
A 32 cm hosszú, 20 cm széles és 8 cm magas tárolódoboz elég tágas ahhoz, hogy 12 órát kényelmesen és biztonságosan elférjen.
 
Ideális ajándék kifinomult és szórakoztató uraknak, azoknak, akik értékelik és gondozzák órakollekciójukat, és akik kifogástalan stílusukkal és kifinomult ízlésükkel tűnnek ki. Ezen a tárolódobozon keresztül a címzett iránti tisztelet és figyelmesség finom és elegáns módon fejeződik ki, megerősítve a kapcsolatot az órakészítés iránti nemes szenvedélyével.


Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Egyéb
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 2 alkalommal

Ékszer rovaton belül a(z) "Tárolódoboz 12 órához - Fekete" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: