Betöltés...

Safako SWP21 okosóra, ezüst- szürke szíjjal

Ár: 9.190 Ft

Safako SWP21 okosóra, ezüst- szürke szíjjal
Tökéletes választás
Az SWP21 tökéletes választás lehet számodra. A minőségi anyaghasználatnak és a szilikon szíjnak köszönhetően elegáns és sportos öltözethez is megállja a helyét, továbbá rendkívül kényelmes viselet.
A rendkívül gyors szoftvernek és az egyszerűen kezelhető menüjének köszönhetően pillanatok alatt megtalálod, amit keresel.
Kiemelkedő tulajdonságai közé tartozik az IP67 vízállóság, így egy percig sem kell aggódnod, hogy órádnak egy kis víz miatt baja essen.
EKG diagram készítése
Beépített Vérnyomásmérő, Pulzusmérés, Véroxigén mérés és EKG diagram készítése. Ezek a mérések az óráról indíthatók, az eredmények megjelennek a kijelzőn, majd átkerülnek a telefonos alkalmazásba ahol igazán jól követhetők.
IP67 víz- és porállóság!Ha eddig figyelned kellett, hogy csak száraz környezetben használd okosórádat, akkor ezt mostantól elfelejtheted! A Safako SWP21 tökéletesen megállja helyét az esőben és a mindennapi tevékenységek közben is, mint például a kézmosás.Trendi megjelenésSzeretnél emlékezetes megjelenést? A Safako SWP21-el, a rendkívül szép kijelzőjének és kidolgozottságának köszönhetően könnyedén a figyelem középpontjába kerülhetsz! Több óralap és saját fotóid közül válogathatsz!
Sportfunkciók
Séta, futás, biciklizés, hegymászás, kosárlabda, jóga, elliptikus tréner.Tulajdonságok:
Kijelző: 1,78 colos IPS 420x485Processzor: RTK8762Akkumulátor: 260mAHVízállóság: IP67Szíj: Rozsdamentes acél csat, szilikon, cserélhetőBluetooth: 5.02,99 mm-es keretIgény szerint változtatható óralap
Főbb funkciók:
ÉbresztőStopperóraAlvás monitorozásEKG monitorozásLépésszámlálóEdzés idejének méréseTávolság méréseElégetett kalória méréseSport mód: séta, futás, biciklizés, hegymászás, kosárlabda, jóga, eliptikus trénerKamera vezérléseZene vezérléseTelefon követéseVérnyomásmérőPulzusmérőIdőjárás jelzése
Kompatibilitás:
iOS 8.0+Android 4.4+
Csomag tartalma:
1 db Safako SWP21 okosóra1 db mágneses töltőkábel1 db használati útmutató
A termék teljeskörű használatához okostelefon szükséges.
Az óra nem gyorstöltő kompatibilis!
A kép csak illusztráció
Figyelem, az okoseszközön mért egészségügyi adatok kizárólag tájékoztató jellegűek, pontos mérésre kizárólag azon célra hitelesített eszközök alkalmasak.
















Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Órák
 
Feladás dátuma: 2024.04.25
Eddig megtekintették 1 alkalommal

Ékszer rovaton belül a(z) "Safako SWP21 okosóra, ezüst- szürke szíjjal" című hirdetést látja. (fent)