Betöltés...

HiWatch6 T500+ okosóra kék

Ár: 5.990 Ft

HiWatch6 T500+ okosóra kék
Sport mód és egészségfigyelés
Az okosóra különböző sportolási módokkal rendelkezik, - mint például séta, futás, kerékpározás, ugrás, tollaslabda, jóga, kosárlabda, futball - ami pontosabbá teszi az edzést. Folyamatosan nyomon követheti napi fitnesztevékenységi adatait, például lépésszámot, elégetett kalóriákat, távolságméréseket, pulzusmérőket, vérnyomást, véroxigént. Az alvás automatikus figyelése. Az adatok csak referenciaként szolgálnak.
IP68 vízállóLégnyomásmérőultraibolya sugárzás mérés
Támogatja a légnyomás- és az ultraibolya előrejelzéseket, így előre óvintézkedéseket tehet. IP68 vízálló és porálló, kézmosáskor, esős napokon az óra használható A professzionális sportteljesítménnyel, nem félünk, a kihívásoktól.
Vezeték nélküli töltés
Mondjon búcsút a vezetékes töltésnek és élvezze a vezeték nélküli töltés nyújtotta kényelmet. Az újonnan továbbfejlesztett túlmelegedés elleni védelem automatikusan lekapcsolja az áramellátást, ha a hőmérséklet túl magas.
Kijelző képernyő:A T500 + okosóra képernyője nagy, 1,75 hüvelykes IPS képernyő, felbontása 320 * 385 pixel és 2,5D ívelt a jobb tartalom és a részletek megjelenítéséhez.
A T500+ okosóra 8 különböző, előre telepített óralapot tartalmaz, és könnyen válthat közöttük a kezdőképernyő jobb oldaláról történő húzással, vagy az M2wear alkalmazáson keresztül további óralapokat, amelyek testreszabási lehetőségekkel rendelkeznek a különböző színek, retro, analóg, 3D és digitális arcok rendelkezésre állnak, vagy akár saját fényképeket is használhat az óralap háttereként vagy bármilyen háttérképként.
Tulajdonságok:

Kompatibilis operációs rendszer: Android, iOS
Kijelző mérete: 44 mm
Beépített szenzorok: Légnyomásmérő, ultraibolya







Tovább
Tulajdonságok
Termékek: Órák
 
Feladás dátuma: 2024.04.25
Eddig megtekintették 0 alkalommal

Ékszer rovaton belül a(z) "HiWatch6 T500+ okosóra kék" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: