Betöltés...

Fotó-charm készítés egyedi képpel -SZÍVHANG mintával - Pandora stílusú, 925 ezüstből-rózsaarany

Ár: 13.991 Ft

Fotócharm megrendelő
Készítsen egyedi charmokat magának vagy szeretteinek, barátainak! A dolog egyszerűbb mint gondolná. Válassza ki a kedvenc képét, melyet az charm díszének szán. Töltse ki az űrlapot, melyen keresztül a képet is fel tudja tölteni, majd nyomjon rá az ADATLAP ELKÜLDÉSE gombra. Ezután tegye kosárba a terméket, és adja le a rendelést a megfelelő adatok megadásával.

A charmok egyedileg készülnek, az Ön által feltöltött kép alapján. Az egyedi charm elkészítése cca 2 munkanap! A charmok alapanyaga 925 finomságú sterling ezüst, és mindegyik pandora-kompatibilis.

Mi igyekszünk az elküldött képből a legesztétikusabban megcsinálni a charmot, de kérjük, már a képe feltöltésénél gondoljon arra, hogy a charm alakja adott, nekünk ennek megfelelően kell a képből kivágni a termékre illeszthető részt. A termék képe alatt találhat példákat is arra, hogy milyen stílusú képből mit lehet készíteni. 

A charmokra egy év garanciát vállalunk.

A charmot karlánc nélkül szállítjuk!

Charm mérete: 10 mm


Tovább
Tulajdonságok
Ajánlott: Női
Termékek: Medálok
 
Feladás dátuma: 2024.05.10
Eddig megtekintették 10 alkalommal

Ékszer rovaton belül a(z) "Fotó-charm készítés egyedi képpel -SZÍVHANG mintával - Pandora stílusú, 925 ezüstből-rózsaarany" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: