Betöltés...

Ametrin ásvány karkötő

Ár: 19.999 Ft

Az ametrin golyók gumira vannak felfűzve.



Amit az ametrinről érdemes tudnod:

Az ametrin az ametiszt és a citrin sajátságos ötvözete, amelyek a kvarc-csoport egyfajta keverékei. Az ametiszt egy tiszta kvarc a magnézium jelenlétével, a citrin pedig a vassal. Az ametrin egyesíti mindkét kvarc hatásait és ezt kiegyenlítő hatást tovább is adja nekünk, függetlenül attól mikét használjuk. Ahhoz, hogy a követ gyógy ásványként is használni tudjuk, igen fontos, hogy magas tisztaságú ásványt válasszunk. Az ametrin egy ritkán előforduló ásvány, hatásait illetőleg viszont olyan széleskörű, hogy oldalunkon is csak egy részének bemutatására vállalkozhatunk.

Lelki gyógyhatás:
Habár az ametrin színei a színkerék ellentétes oldalain találhatók, egymást kiegészítő színekként működnek. Az ametrinben a két szín, mint két "lélek" harmonikus munkájának köszönhetően, a mi sokféle lelkületünket is harmóniába hozza, így hat a stressz és depresszió ellen. Ez a kiegyensúlyozó hatás elkísérhet minket a hétköznapokban is, ha az amerint velünk tart ékszer, vagy marokkő formájában, így folyamatos hatást gyakorolva a napfonatcsakránkra, a kiegyensúlyozottság energetikai központjára. Optimizmus, kreativitás és életöröm, ezek mind az ametrin ajándékai az embereknek. Az ametrin, mint a citrin, tisztítja és védelmezi auránkat. Képes helyrehozni azokat a problematikus kapcsolatokat, amelyeket negatív érzelmek terhelnek. Segít elfogadni önmagunkat, önbizalmat és öntudatot ad. Erőt kölcsönöz ahhoz, hogy vágyainkat, elképzeléseinket sikerre vigyük.  Segít abban, hogy jó érzéssel higgyünk önmagunkban. Mint említettük, az ametrin a citrin mellett az ametiszt tulajdonságait is magában rejti, így lehetőséget adva a tulajdonosának, hogy a megnövekedett tettrekészségét és tettvágyát egyfajta józan higgadtsággal és nyugalommal a legoptimálisabb útra terelje. És ha hozzávesszük, hogy mindezen tulajdonságok mellett a szeretet fontosságát sem veszíthetjük szem elől, mert az ametrinben "munkálkodó" ametiszt ebben is segítségünkre van; akkor nem csodálkozunk magunkon, hogy mi is feltétlen hívévé és viselőjévé válunk ennek a csodálatos ásványnak.

Testi gyógyhatás:
Az ametrin kettős erővel méregteleníti a szervezetet, mivel mind a citrin, mind pedig az ametiszt méregtelenítő hatású. Szabályozza a béltevékenységet és részt vesz a sejtek regenerációjában is. Erősíti az idegeket, mivel ösztönzi a belső elválasztású mirigyek működését, így gyomor-, epebántalmakban szenvedőknek javasolt, illetve cukorbetegség esetén is.

Hozzárendelt mágikus tulajdonságok: Vonzza a gazdagságot, sikert és szerencsét, de soha nem mások kárára, mivel egyúttal bőkezűségünket is támogatja.

Csillagjegyei: Ikrek, Mérleg

Csakrái: Köldökcsakra, Napfonatcsakra



Nikkelmentes ékszer.

Egyedi tervezés alapján készült kézműves ékszer.

Amennyiben egyéni kérésed van, vagy nem találod, amit szeretnél, keress engem bátran.

 

 

Figyelem! Az ásványokat, kristályokat az őskor óta használják a test, a lélek és az érzelmek harmonizálására. Az ókori kultúrákban kifejezetten elterjedtek voltak. Az évezredek alatt számtalan tudás és tapasztalat gyűlt össze róluk. Ásvány ékszereink leírásánál a meghatározó szakirodalom alapján készült összegzések olvashatók. Fontos! Az ásvány ékszerek viselése, az ásványok és kristályok gyógyításban, alternatív terápiaként való használata nem helyettesíti a modern orvostudományt, a gyógyszeres kezelést. Betegség esetén az öngyógyítás helyett kérjük, forduljon szakemberhez!


Tovább
Tulajdonságok
Ajánlott: Női
Termékek: Karkötők
 
Feladás dátuma: 2024.04.20
Eddig megtekintették 2 alkalommal

Ékszer rovaton belül a(z) "Ametrin ásvány karkötő" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK:

Hasonló hirdetések