Betöltés...

Férfi Ezüst (925) lánc - bizánci szövés

Ár: 43.200 Ft

Az Ezüst (925) lánc - bizánci szövés egy lenyűgözően elegáns és stílusos férfi ékszer. Ez a lánc a modern dizájnt ötvözi a hagyományos szövéssel, így lenyűgöző és exkluzív megjelenést biztosít.



A bizánci szövés hagyományosan az ezüst ékszerek egyik legnemesebb és időtállóbb kivitelezési módja. A finom és precíz kézműves munka biztosítja a lánc tartósságát és ellenálló képességét. Az Ezüst (925) lánc - bizánci szövés láncszemei tökéletesen illeszkednek egymáshoz, ami egy harmonikus és kifinomult megjelenést eredményez.



A lánc anyaga 925 ezrelékes tisztaságú ezüst, ami garantálja a minőséget és tartósságot. Az ezüst anyagból készült lánc különleges fénytöréssel rendelkezik, amely csodálatosan tükrözi a fényt és kiemeli a viselője stílusát és egyéniségét. A lánc hossza könnyen állítható a rendelkezésre álló csat segítségével, így mindenki megtalálhatja a tökéletes illeszkedést.



Az Ezüst (925) lánc - bizánci szövés tökéletes kiegészítő minden alkalmi szettnek vagy akár mindennapi viseletnek is. A férfiak számára különösen vonzó lehetőség, hiszen egyedülállóan elegáns megjelenést nyújt, emellett könnyedén kombinálható más ékszerekkel, órákkal vagy kiegészítőkkel is.



Ez a lánc tökéletes választás lehet ajándéknak is, hiszen a magas minőségű és időtlen design mellett bölcseletet közvetít, amely a keresztény hagyományokból ered. Az Ezüst (925) lánc - bizánci szövés egy igazi érték, ami hosszú éveken át örömet szerezhet viselőjének és méltóan képviseli egy igényes férfi stílusát.

cikkszám: BZN060

Ezüst (925) bizánci szövésű lánc Ø 060



55cm ~ 18,6g



Egy cikk súlya eltérhet a fent leírtaktól +/-8%

Tovább
Tulajdonságok
Ajánlott: Férfi
Termékek: Nyakláncok
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 18 alkalommal

Ékszer rovaton belül a(z) "Férfi Ezüst (925) lánc - bizánci szövés" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: