Betöltés...

Lapos osztott láncszemek férfi Ezüst (925) lánc Ø 080 ródiumozott

Ár: 18.900 Ft

A lapos osztott láncszemek férfi Ezüst (925) lánc Ø 080 ródiumozott ideális választás minden stílusos és igényes férfi számára. Ez a lánc a legújabb divatirányzatoknak megfelelően készült, hogy azonnali eleganciát és fényt adjon a viselője számára.



Ez a lánc kiváló minőségű, masszív és tartós anyagokból készült. Az ezüst (925) ötvözet garantálja a magas szintű tartósságot és a hosszú élettartamot. A ródiumozott felület pedig nemcsak védi az ezüstöt a korróziótól és a karcolásoktól, hanem sokkal fényesebbé és exkluzívabbá teszi a láncot.



A lapos osztott láncszemek stílusa modern, csábító és egyedülálló. Minden szem olyan különleges formával rendelkezik, amely eleganciát és letisztultságot kölcsönöz a láncnak. A lapos kialakítás pedig még inkább kiemeli a férfi aura és egyéni stílus.



A lánc hossza megfelelő, hogy tökéletesen illeszkedjen minden férfi nyakára. A Ø 080 méret megfelelően hangsúlyozza a kecses nyakra függesztett láncot, és a letisztultság jegyében a legfontosabb ékessége lesz minden megjelenésnek.



A lapos osztott láncszemek férfi Ezüst (925) lánc Ø 080 ródiumozott a tökéletes ajándék minden alkalomra. Legyen szó születésnapról, karácsonyról, évfordulóról vagy bármely más különleges alkalomról, ez a lánc garantáltan meghökkenti és elragadja az ajándékozottat.



Válassza a lapos osztott láncszemek férfi Ezüst (925) lánc Ø 080 ródiumozottat, és tegye elegánsabbá és stílusosabbá megjelenését. Ez a lánc a figyelem középpontjába helyezi Önt és mindig készítsen egyedülálló megjelenést.

cikkszám: TRV80R

Ezüst (925) traversino lánc Ø 080



55cm ~ 7,1g



Egy cikk súlya eltérhet a fent leírtaktól +/-8%

Tovább
Tulajdonságok
Ajánlott: Férfi
Termékek: Nyakláncok
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 26 alkalommal

Ékszer rovaton belül a(z) "Lapos osztott láncszemek férfi Ezüst (925) lánc Ø 080 ródiumozott" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: