Betöltés...

Ezüst (925) gyémánt csiszolású lánc - CURB férfi nyaklánc Ø 100

Ár: 22.500 Ft

Az ezüst (925) gyémánt csiszolású lánc - CURB férfi nyaklánc Ø 100 kiváló minőségű és elegáns kiegészítő, mely tökéletesen kifejezi a modern férfi stílusát és önbizalmát. Ez a kifinomult nyaklánc a kiváló minőségű ezüst (925) anyagból készült, ami a tartósságot és hosszú élettartamot garantálja.



A lánc maga páratlan gyémánt csiszolású mintával rendelkezik, amely fényes megjelenést kölcsönöz neki. Az apró gyémántmetszések finoman tükrözik a fényt, ezzel kiemelve a lánc báját és eleganciáját. Ez a csiszolás nemcsak divatos megjelenést kölcsönöz a nyakláncnak, hanem a fényt is továbbítja, ami ragyogást ad minden szettnek.



A CURB férfi nyaklánc Ø 100 egy ideális méretű, amely minden stílushoz és alkalomhoz tökéletesen illeszkedik. A nyaklánc hossza optimális, hogy kényelmesen és elegánsan helyezkedjen el a nyakon anélkül, hogy zavaró lenne. Könnyű és kényelmes viselet, amely mindig megállja a helyét a mindennapi életben vagy különleges alkalmakkor.



Ez a lánc tökéletes ajándék lehet egy különleges személynek az életében. Legyen szó születésnapról, évfordulóról vagy más jelentős eseményről, ez a nyaklánc kifejezi a figyelmet és szeretetet. Az ezüst (925) minősége és a gyémánt csiszolású minta eleganciát és exkluzivitást sugall, így Ön biztos lehet benne, hogy egy lehengerlő és igényes ajándékkal lepi meg a szeretteit.



Bármilyen alkalom is legyen, az ezüst (925) gyémánt csiszolású lánc - CURB férfi nyaklánc Ø 100 mindig kitűnik a tömegből és a figyelem központjába kerül. Ajándékozza meg magát vagy szeretteit ezzel a magas minőségű és stílusos kiegészítővel, és fejezze ki saját egyéni stílusát és eleganciáját.

cikkszám: CUEX100R

Ezüst (925) lánc Ø 100



50cm ~ 9,5g



Egy cikk súlya eltérhet a fent leírtaktól +/-8%

Tovább
Tulajdonságok
Ajánlott: Férfi
Termékek: Nyakláncok
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 26 alkalommal

Ékszer rovaton belül a(z) "Ezüst (925) gyémánt csiszolású lánc - CURB férfi nyaklánc Ø 100" című hirdetést látja. (fent)