Betöltés...

JG0638 G36 elektromos puska, fekete

Ár: 55.990 Ft

Archivált hirdetés

Ezt a hirdetést egy ideje nem módosította, nem frissítette a hirdető, ezért archiváltuk.
A fegyver nagy része könnyű és tartós műanyagból készült, ugyanúgy, mint az éles változata. A külső cső, a lángrejtő, az irányzékok és a mellső RIS szereléksín készült acélból. A fegyver kiemelkedően pontosan van összerakva, valamint kiválóan kiegyensúlyozott. A relatív kis tömeg és kompakt méretek miatt szűk helyen is nagyon jól használható airsoft fegyver. A fegyver hossza szükség esetén csökkenthető, ha behajtjuk a válltámaszt.

A felső és az alsó részen univerzális 22 mm-es RIS szereléksín található, amelyre számos kiegészítőt szerelhetünk. A fegyver moduláris felépítésű, könnyedén átalakítható egy adapter segítségével úgy, hogy M4/M16 tárakkal is használhatóvá válik. Az akkumulátor az előagyban található, szétszerelését egyszerűen elvégezhetjük egy rögzítő tüske eltávolításával.

A legújabb változatba beépítésre került az innovatív lövedék kezdősebesség beállító rendszer. Egy speciális rugóvezető került a gearboxba, amely hosszának változtatásával változtatható a rugó előfeszítése, ezáltal állítható a lövedék kezdősebessége. Ezt a beállítást egy imbuszkulcs segítségével elvégezhetjük. A beállítást a 360 – 400 FPS tartományban végezhetjük el. Az imbusz csavarhoz könnyen hozzáférhetünk a válltámaszt becsukva.

Az airsoft fegyver belseje szintén nagyon jó minőségű, acél fogaskerekek találhatók a gearboxba. A legújabb változat gearboxában 7 mm-es acél csúszócsapágyakat találhatunk. A fegyverhez polimer tár tartozik, amelybe 470 BB golyó tehető. A tár oldalán lévő rögzítő-fülek segítségével több tár egymás mellé illeszthető.

A JG0638 airsoft puska tulajdonságai:

Lövedék kezdősebessége [FPS]: 360
Működési elv: elektromos
Gearbox: V3-as típus
Tűzelési mód: egyes lövés és full auto
Anyaga: ABS + fém
Hossz [mm]: 500/720
Cső hossz [mm]: 250
Tömeg [g]: 2505
Akkumulátor [V]: 8,4
Akkumulátor kapacitás [mAh]: 1100
Akkumulátor típus: NiMH
Tár típusa: Hi-Cap
Tár kapacitása [db]: 470
Hop-Up: van, állítható
Blow Back: nincs

A készlet részei:

JG0638 airsoft puska
akkumulátor
akkumulátor töltő
tár

A terméket szállítási költség ellenében az ország bármely részére elpostázom. Érdeklődni a 20/257-2489-es és 20/986-8498-as telefonszámon lehet.

Archiváltuk a hirdetést!

Tulajdonságok
Település: Szeged
A hirdető: Tulajdonos hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Állapota: Új
Sportfelszerelési termék: Paintball / Air-soft / és egyéb sport fegyverek
Áru megnevezése: Airsoft puska
Áru márkája: Jing Gong
 
Eddig megtekintették 471 alkalommal

Egyéb sport rovaton belül a(z) "JG0638 G36 elektromos puska, fekete" című hirdetést látja. (fent)