Betöltés...

Elliptikus tréner Pro-Form PF 900

Ár: 80.000 Ft

Archivált hirdetés

Ezt a hirdetést egy ideje nem módosította, nem frissítette a hirdető, ezért archiváltuk.
Pro-Form PF 900 elliptikus tréner kihasználatlanság miatt eladó.

A gépet - minőségét és hatékonyságát tekintve is maximális profizmus jellemzi!
Ennek a gépnek a segítségével otthonában valóban elérheti azt, ami csak edzőtermi körülmények közt lehetséges!
Újonnan 250000 ft volt az ára.

Fontosabb információk:

Pro-Form PF900 egy fronthajtású elektromágneses elliptikus gép kondicionáló edzéshez. Hogy mit is jelent a fronthajtású? Azt, hogy a lendkerék (az a nagy kerek micsoda) a pedálok előtt helyezkedik el. És így a gépen való mozgás még izületkímélőbb mint a hagyományos (hátsó kerék meghajtású) elliptikus gépeknél, mert a mozgás során az emelkedés és a süllyedés minimális, szinte nem érzékelhető, ezért ez emlékeztet a legjobban a sífutásra. A merev vázszerkezet miatt 100 kg feletti testsúlynál is magabiztos és precíz működést biztosít a használata.
A beépített programok mindenki számára egyszerűen elérhetőek, használhatóak. Ergonómikus kialakítása miatt, már 160 cm-es testmagasságtól kényelmes a használata.
A kiváló minőségű Pro-Form PF900-as jellegzetessége, hogy állítható a lépéshossz, így közel taposóvá alakítható a gép, és 12 edzésprogrammal rendelkezik.

Két különböző pedálmozgást állíthatunk be az izmaink alaposabb megedzése céljából. A hagyományos elliptikus mozgás mellett lehetséges a taposó jellegű mozgás beállítása is a pedáloknál.

A konzolba edzésnapló van beépítve, mely folyamatosan rögzíti az edzési patamétereket és később azok megtekinthetők napi, heti, havi és évi időszakokban.
A konzolon továbbá megjelennek az edzési paraméterek: a pedálozás sebessége, annak üteme, a pedálok ellenállása, a mért pulzus, a megtett távolság, az elégetett kalóriák száma, az eltelt edzésidő, stb.,...
Kényelmi extrák :) pohár- palacktartó, plusz 1 tetszés szerint használható fakk...

A közvetlenül a konzolról beállítható ellenállási fokozatok száma - 10

Programok száma - 12
8 előre beállított program - különböző edzésprogramok, melyek eltérő edzési célokat valósítanak meg (súlycsökkentés, alak-formálás, teljesítmény fokozás). Ezekben a programokban a pedálok ellenállása automatikusan változik azok jellege szerint.
4 zsírégető program - kifejezetten zsírégetési célokat képviselnek, a programok ellenállása automatikusan változik a programok során. A program során egy ütemfigyelő és annak a kijelzőn megjelenő üzenetei motiválják Önt az edzés közben.
Méretes pedál-talpak, a kényelmesebb és hatékonyabb edzés végzése érdekében.
Két különböző pedálmozgást állíthatunk be az izmaink alaposabb megedzése céljából. A hagyományos elliptikus mozgás mellett lehetséges a taposó jellegű mozgás beállítása is a pedáloknál. A konzolba egy edzésnapló lett beépítve, mely folyamatosan rögzíti az Ön edzési patamétereit és később azok megtekinthetők napi, heti, havi és évi időszakokban
Beépített kerekek, a gép könnyű mozgatására.
Lendkerék súly - 10 kg
Markolati pulzusmérés
Maximális terhelhetőség - 130 kg
Mérete - szélesség 60, hosszúság 145, ma

Archiváltuk a hirdetést!

Tulajdonságok
Település: Békéscsaba
A hirdető: Tulajdonos hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Állapota: Használt
Sportfelszerelési termék: Egyéb
Áru megnevezése: Elliptikus tréner
Áru márkája: Pro-Form
 
Eddig megtekintették 4772 alkalommal

Egyéb sport rovaton belül a(z) "Elliptikus tréner Pro-Form PF 900" című hirdetést látja. (fent)