Betöltés...

Salomon Icon Lt Access Női Sí- és Snowboard Sisak, S 53-56 cm - Fekete

Ár: 22.990 Ft

FONTOS!: A sisak gyári új, azonban kissé karcos.

A Salomon Icon Lt Access női sí- és snowboard sisak, S méretben (53-56 cm), fekete színben, modern és kompakt dizájnnal készült, amely egész napos kényelmet biztosít a havas kalandok során. A polikarbonát külső héj és az expandált polisztirol belső anyag kombinációja kiváló biztonságot garantál. A sisak különleges jellemzői között szerepel a MaxFit konstrukció az fülpárnáknál, amely azonnal észrevehető kényelmet és jobb hallást biztosít. Az egyedi beállítási gomb segítségével egyszerűen szabályozható a méret. Az alacsony profil, a síszemüvegekkel való tökéletes integráció és a vonzó színválaszték teszi ezt a sisakot tökéletes kiegészítővé a sífelszereléshez.



FONTOS!: A sisak gyári új, azonban kissé karcos.

A Salomon Icon Lt Access női sí- és snowboard sisak nemcsak a magas szintű védelemről gondoskodik, hanem az elegáns megjelenésről is. A kiváló biztonsági technológiák és az egyszerűen beállítható kényelmi funkciók egyesítése révén a sisak kényelmes, egyszerű és biztonságos választás minden hófedte kalandhoz. A MaxFit konstrukció az fülpárnáknál az azonnali kényelmet és a jobb hallást biztosítja, míg a testreszabható állítógombnak köszönhetően könnyen beállítható a tökéletes illeszkedés.

Az alacsony profilú kialakítás nem csak stílusos, de a síszemüvegekkel való tökéletes integrálódásnak köszönhetően praktikus is, biztosítva, hogy a látás mindig tiszta maradjon. A választható színek között mindenki megtalálja a síruházatához leginkább illőt, így a sisak nemcsak funkcionális, de divatos kiegészítője is a sífelszerelésnek.



Polikarbonát külső héj és expandált polisztirol belső anyag a maximális biztonságért

MaxFit konstrukció az fülpárnáknál az azonnali kényelemért és jobb hallásért

Testreszabható állítógomb a tökéletes illeszkedésért

Alacsony profil és síszemüvegekkel való tökéletes integráció a stílusos és praktikus viselésért

Vonzó színválaszték a síruházat tökéletes kiegészítéséhez



A Salomon Icon Lt Access női sí- és snowboard sisak a kényelmet, a biztonságot és a stílust egyesíti, így biztosítva, hogy minden síelő nő magabiztosan és stílusosan szelje a havas lejtőket.

Tovább
Tulajdonságok
Sportfelszerelési termék: Sílécek, sí és snowboard felszerelések
 
Feladás dátuma: 2024.05.30
Eddig megtekintették 24 alkalommal

Egyéb sport rovaton belül a(z) "Salomon Icon Lt Access Női Sí- és Snowboard Sisak, S 53-56 cm - Fekete" című hirdetést látja. (fent)