Betöltés...

POC Obex MIPS Sí- és Snowboard Sisak, M-L (55-58 cm) - Fekete

Ár: 49.990 Ft

A POC Obex MIPS sí- és snowboard sisak, M-L méretben (55-58 cm), elegáns uránium fekete matt színben, kifejezetten a hegyi sportok szerelmeseinek készült. Könnyű és jól szellőző kialakítása, valamint az adaptív illeszkedés garantálja a kényelmet és a biztonságot egész nap, mind a pályán, mind azon kívül. A klasszikus MIPS Evolve agyvédelmi rendszer javítja a forgó ütközésekkel szembeni védelmet. A 360°-os állítási rendszer lehetővé teszi a kényelmes és biztonságos illeszkedés egyszerű beállítását padok cserélgetése nélkül. A beépített szemüvegtartó klip tovább növeli a biztonságot, biztosítva a síszemüveg sisakhoz való rögzítését, az earpads pedig könnyedén eltávolíthatók a melegebb hőmérsékleten.

A POC Obex MIPS sisak tökéletes választás azok számára, akik a legmagasabb szintű védelmet és kényelmet keresik a síelés vagy snowboardozás során. A polikarbonát külső héj és az ABS felső rész az ellenálló képesség és tartósság ideális egyensúlyát nyújtja alacsony súllyal. Az EPS betétet az ütközésvédelem optimalizálása érdekében tervezték.

A sisak adaptív, minden sí- és snowboard tevékenységhez, valamint a szabad hegyi freeridinghoz készült, mind a pályán, mind azon kívül. A MIPS rendszer javítja a forgási ütközésekkel szembeni védelmet, míg az 360°-os állítási rendszerrel a sisak tökéletesen illeszkedik a fejhez, padok cserélgetése nélkül.



Könnyű és jól szellőző kialakítás a hosszantartó kényelemért

MIPS Evolve agyvédelmi rendszer a forgási ütközésekkel szembeni védelemért

360°-os állítási rendszer a tökéletes illeszkedésért

Beépített szemüvegtartó klip a biztonságos síszemüveg rögzítésért

Optimális ütközésvédelem a polikarbonát külső héjjal és az EPS betéttel



A POC Obex MIPS sisak a hegyi sportok szerelmeseinek készült, akik nem akarnak kompromisszumot kötni a biztonság és kényelem terén. Legyen szó intenzív lejtőzésről vagy felfedező freeridingról a hegyekben, ez a sisak biztosítja, hogy minden kaland során védve legyen a fej.

Tovább
Tulajdonságok
Sportfelszerelési termék: Sílécek, sí és snowboard felszerelések
 
Feladás dátuma: 2024.06.09
Eddig megtekintették 11 alkalommal

Egyéb sport rovaton belül a(z) "POC Obex MIPS Sí- és Snowboard Sisak, M-L (55-58 cm) - Fekete" című hirdetést látja. (fent)