Betöltés...

POC Obex BC MIPS Sí- és Snowboard Sisak XS-S 51-52 cm

Ár: 49.990 Ft



Fontos: Gyári szépséghibás termék, a sisak hátulján 2 részen rossz az illesztés a sisak külső részen, funkciójában nem befolyásolja a terméket!

A POC Obex BC MIPS sisak, XS-S (51-54 cm) méretben, kifejezetten a hátsó vidéki síeléshez és snowboardozáshoz tervezett, biztosítva a maximális biztonságot és kényelmet a hegyi körülmények között. Innovatív MIPS rendszerrel, NFC Orvosi AZONOSÍTÓ chippel és RECCO reflektorral felszerelve, ez a sisak kész a legextrémebb kihívásokra is.





Fontos: Gyári szépséghibás termék, a sisak hátulján 2 részen rossz az illesztés a sisak külső részen, funkciójában nem befolyásolja a terméket!

A POC Obex BC MIPS a legmodernebb technológiát és kialakítást ötvözi, hogy biztosítsa a síelők és snowboardosok maximális védelmét az extrém hegyi körülmények között. A MIPS (Multi-directional Impact Protection System) technológia javítja a forgó ütésekkel szembeni védelmet, míg az aramid betétek növelik a sisak strukturális ellenálló képességét és átszúrás elleni védelmét.

Biztonsági jellemzők:



NFC Orvosi AZONOSÍTÓ chip: Lehetővé teszi a mentőszolgálatok számára, hogy azonnali hozzáférést kapjanak a sérült orvosi információihoz, ami gyorsabb és célzottabb ellátást tesz lehetővé.

RECCO reflektor: A világszerte elismert keresőeszköz, amely segíti a mentőszolgálatokat az eltűnt vagy sérült személyek gyors megtalálásában.



További jellemzők:



A sisak polikarbonát külső héja és ABS felső része egyensúlyt teremt a tartósság és a könnyű súly között.

Teljesen állítható szellőzés és levehető fülvédők biztosítják a felhasználó kényelmét.

Kompatibilis az Obex kommunikációs headsettel és tökéletesen illeszkedik a POC szemüvegekkel.



A POC Obex BC MIPS sisak azok számára készült, akik a legnehezebb körülmények között is biztonságosan és kényelmesen szeretnének síelni vagy snowboardozni. A modern technológiai integrációk, mint az NFC chip és a RECCO reflektor, biztosítják, hogy a sisak a kritikus helyzetekben is maximálisan támogassa viselőjét.

Tovább
Tulajdonságok
Sportfelszerelési termék: Sílécek, sí és snowboard felszerelések
 
Feladás dátuma: 2024.06.09
Eddig megtekintették 4 alkalommal

Egyéb sport rovaton belül a(z) "POC Obex BC MIPS Sí- és Snowboard Sisak XS-S 51-52 cm" című hirdetést látja. (fent)