Betöltés...

Salomon Brigade Férfi Sí- és Snowboard Sisak, L (59-62 cm) - Fekete

Ár: 20.990 Ft

FONTOS!: A termék szépséghibás, néhány helyen karcos, gyári új.

A Salomon Brigade férfi sí- és snowboard sisak, L méretben (59-62 cm), elegáns fekete színben, kiváló védelmet és kényelmet kínál a sípályán és azon kívül egyaránt. Az ABS külső héj és az EPS bélés, valamint a 4D belső hab kombinációja biztosítja a fej maximális védelmét ütközések esetén. Az állítható jellemzők lehetővé teszik a sisak tökéletes illeszkedését és személyre szabását, miközben a légáteresztő design és a kényelmes bélés egész napos viselést tesz lehetővé. Tökéletes választás a kerékpározáshoz és a síeléshez egyaránt.

FONTOS!: A termék szépséghibás, néhány helyen karcos, gyári új.

A Salomon Brigade sí- és snowboard sisak azok számára készült, akik nem szeretnének kompromisszumot kötni a biztonság és a kényelem között. Az ABS anyagból készült külső héj ellenáll az ütődéseknek és a kopásnak, míg az EPS bélés megvédi a fejet az erőteljes ütközésektől. A 4D belső hab extra védelmet és kényelmet nyújt, így a viselő biztonságban érezheti magát minden lejtőn és trükk közben.

Az állítható funkciók, mint például a méretre állítható hátsó rendszer, lehetővé teszik a sisak tökéletes illeszkedésének beállítását, így minden viselő megtalálhatja a számára ideális beállítást. A sisak légáteresztő kialakítása biztosítja a fej hűvös maradását még az intenzív tevékenység során is, miközben a kényelmes bélés egész napos viselési élményt nyújt.



ABS külső héj az ütésállóságért és tartósságért

EPS bélés a magas szintű ütközésvédelemért

4D belső hab a kényelem és extra védelem növeléséért

Állítható funkciók a tökéletes illeszkedésért

Légáteresztő design a folyamatos légáramlásért és kényelemért



A Salomon Brigade sí- és snowboard sisak a téli sportok szerelmeseinek ideális választása, akik a legmagasabb szintű védelmet és kényelmet keresik a sípályán és azon kívül egyaránt.

Tovább
Tulajdonságok
Sportfelszerelési termék: Sílécek, sí és snowboard felszerelések
 
Feladás dátuma: 2024.05.30
Eddig megtekintették 3 alkalommal

Egyéb sport rovaton belül a(z) "Salomon Brigade Férfi Sí- és Snowboard Sisak, L (59-62 cm) - Fekete" című hirdetést látja. (fent)