Betöltés...

Briko Sí- és Snowboard Sisak, XS (48-52 cm) - Pink

Ár: 15.590 Ft

A Briko unisex felnőtt sí- és snowboard sisak, XS méretben (48-52 cm), matt illúzió rózsaszínben, innovatív tervezéssel és fejlett biztonsági funkciókkal. Az ABS anyagból készült külső héj rendkívüli ütésállóságot kínál, míg a belső EPS réteg és a hőformázott antibakteriális kezelésű, eltávolítható és mosható béléssel biztosítja a komfortot és higiéniát. A Roll fit 3D rendszernek köszönhetően a sisak tökéletesen illeszkedik a fejre, horizontálisan és vertikálisan is állítható. A sisakot passzív elülső szellőzés, amely a légáramlást optimalizálja, és klasszikus műanyag csat egészíti ki. CE EN 1077/B biztonsági tanúsítvánnyal rendelkezik.

A Briko sísisak azok számára készült, akik nem akarnak kompromisszumot kötni a stílus, kényelem és biztonság között a sípályákon. A matt illúzió rózsaszín színben kapható sisak egyedi megjelenést kölcsönöz viselőjének, miközben az ABS külső héj és a belső EPS réteg garantálja a maximális védelmet az ütközések ellen.

A sisak belső részében található hőformázott bélés antibakteriális kezelése higiénikus viselést biztosít, míg az eltávolítható és mosható funkciók könnyű karbantartást tesznek lehetővé. A Roll fit 3D rendszerrel a sisak pontosan és kényelmesen illeszkedik a fejre, míg a beépített szellőzés friss levegőt biztosít és a meleg levegőt távol tartja a fejtől.



ABS külső héj az ütésállóságért

Belső EPS réteg a további védelemért

Hőformázott, eltávolítható és mosható belső bélés antibakteriális kezeléssel

Roll fit 3D rendszer a tökéletes illeszkedésért

Passzív elülső szellőzés az optimális légáramlásért

CE EN 1077/B biztonsági tanúsítvány



A Briko sísisak ideális választás a síelés és snowboardozás szerelmesei számára, akik egy magas szintű védelemmel rendelkező, mégis stílusos sisakot keresnek.

Tovább
Tulajdonságok
Sportfelszerelési termék: Sílécek, sí és snowboard felszerelések
 
Feladás dátuma: 2024.06.09
Eddig megtekintették 4 alkalommal

Egyéb sport rovaton belül a(z) "Briko Sí- és Snowboard Sisak, XS (48-52 cm) - Pink" című hirdetést látja. (fent)