Betöltés...

Uvex Ultra MIPS Sísisak, Unisex Felnőtt, 59-61cm Matt Fekete

Ár: 37.000 Ft

Az Uvex Ultra MIPS sísisak a fejlett MIPS technológiával tökéletes védelmet nyújt ferde ütődések és erős forgó mozgások esetén. Ez a modern, hibrid kialakítású sisak kombinálja a merev szerkezeti technológiát az inmold eljárással, így rendkívül ellenálló az ütődésekre és nagyszerűen elnyeli az ütközések energiáját.

Az Uvex Ultra MIPS sísisak ideális választás azoknak, akik nagy sebességgel szeretnének síelni, legyen szó a pályán vagy azon kívüli kalandokról, anélkül, hogy aggódnának a biztonságukért. Az integrált MIPS technológia fokozza a sisak ütődéselnyelő képességét, különösen ferde becsapódások esetén, csökkentve ezzel a fejre gyakorolt forgási erőket.

Főbb jellemzők:



MIPS Technológia: Nagyobb biztonság és jobb ütődéselnyelés ferde ütődések esetén.

Hibrid Szerkezet: Kombinálja a merev szerkezeti technológiát az inmold eljárással, biztosítva a sisak ellenálló képességét és ütődéselnyelő tulajdonságait.

Állítható Uvex IAS Rendszer: Pontos illeszkedés a fejkörvonallal, biztosítva a kényelmet és a stabilitást.

Zárható Ventilációs Rendszer: Hőmérsékletszabályozás a ventilációs rendszer segítségével.

Cserélhető és Mosható Bélés: Higiénia és kényelem hosszú távon.

Modern és Kényelmes: Stílusos matt fekete kivitel és egyedülálló kényelem.



Az Uvex Ultra MIPS sísisak a tökéletes választás a síelők számára, akik nem akarnak kompromisszumot kötni sem a stílus, sem a biztonság terén.

Tovább
Tulajdonságok
Sportfelszerelési termék: Sílécek, sí és snowboard felszerelések
 
Feladás dátuma: 2024.06.09
Eddig megtekintették 1 alkalommal

Egyéb sport rovaton belül a(z) "Uvex Ultra MIPS Sísisak, Unisex Felnőtt, 59-61cm Matt Fekete" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: