Betöltés...

Strandsátor 220x120x100cm

Ár: 9.590 Ft


VÉDELEM – hatékonyan védhet a túlzott napsütés, szél és eső ellen.  Ami rendkívül fontos, ha gyerekekkel megy a strandra, és biztonságos pihenést, árnyékot szeretne biztosítani számukra. Könnyedén elrejtheti benne dolgait, anélkül, hogy attól kellene tartania, hogy táskáját vagy ruháit homok borítja. Azt is lehetővé teszi, hogy szabadon olvasson egy könyvet, és pihenjen még a legnyomasztóbb napon is.



ÖNFELÁLLÍTÓ - a sátor kerete rugós üvegszálas huzalokból készült - ennek köszönhetően A huzatról való levétel után gyakorlatilag 2 másodpercen belül kinyílik .  Sokkal kevesebb helyet foglal, ami a poggyász bepakolásánál fontos. 



KÖNNYŰ  – a strandsátor könnyű, mindössze egy kilogramm alatti súlyú, így a szállítás nem jelent gondot. Kis súlya és félig nyitott szerkezete ellenére a sátor stabil. 



TOK  – a strandsátorhoz tartozik még egy huzat és egy gumiszalag is, aminek köszönhetően könnyedén összeállíthatja a sátrat és megvédheti az önálló kibontástól. Ez lehetővé teszi a sátor teljesen biztonságos használatát, valamint a könnyű szét- és összecsukhatóságot. A huzat fogantyúkkal rendelkezik, amelyek kényelmes szállítást tesznek lehetővé. 





TULAJDONSÁGOK:



UV védelem: igen, 30+
esővédelem: 300 mm 
anyaga: poliészter
keret: üvegszálas
rögzítőkészlet: vas + polipropilén + nylon + PP
összecsukott sátor méretei: 76 x 76 x 2 cm
méretei: 220 x 120 x 100 cm
súlya: 1 kg
Csomag súlya: 1,1 kg





A CSOMAG TARTALMA:



sátor
tok
zsinór
rögzítők




Tovább
Tulajdonságok
Sportfelszerelési termék: Túra, hegymászó, futó felszerelés
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 0 alkalommal

Egyéb sport rovaton belül a(z) "Strandsátor 220x120x100cm " című hirdetést látja. (fent)