Betöltés...

Vadász céltávcső / puska távcső lézeres irányzékkal (4x30)

Ár: 27.990 Ft

Vadász céltávcső / puska távcső lézeres irányzékkal (4x30)
Ideális rövid és közepes távú célokhoz de főképpen futóvad vagy sportlövészeti felhasználásra.
A céltávcső fix zoom-os kialakítású, azaz 4x zoom-al ellátott.A front lencse átmérője 30mm. A nagy méretnek köszönhetően több fényt tud beereszteni, így szebb képet ad a távcső. Másik előnye, hogy a front lencse minél nagyobb a látószöge, könnyebben észrevesszük a célpont mozgását.A szálkereszt állítása a távcsövön klikk kialakítású, így erősebb rázkódás esetén se állítódik el a szálkereszt. Külső tekerős változat, azaz célzás közben is könnyedén állítható a célkereszt pozíciója a távcső különösebb mozgatása nélkül.A céltávcső szálkereszt megvilágítása piros és zöld színben állítható, valamint fényerőségük 5 fokozatban változtatható.Szereléke speciális sín kialakítású, könnyedén rögzíthető. (20mm és 11mm)
Lézercélzó:Különlegessége a céltávcsőnek, hogy a bal oldalán egy állítható lézercélzó kapott helyet. Az integrált lézercélzó, így tökéletes pontossággal beállítható.
A lencse élesség állítása a távcső elején kapott helyet, így az eltérő emberi szem erősséget korrigálni tudjuk.
Jellemzők:-4x fix zoom lencse-30mm átmérőjű front lencse-piros/zöld 5-5 fokozatban álllítható szálkereszt világítás-védőkupak-lencsetörlő-lencse élesség állítás-lézercélzó-teljesen fém házas-rázkódás védelemmel ellátott klikk állítási lehetőség

Tovább
Tulajdonságok
Sportfelszerelési termék: Egyéb
 
Feladás dátuma: 2024.04.25
Eddig megtekintették 0 alkalommal

Egyéb sport rovaton belül a(z) "Vadász céltávcső / puska távcső lézeres irányzékkal (4x30)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: