Betöltés...

Kruzzel Hyperion roller, fekete

Ár: 29.990 Ft


NAGY GUMIKEREKEK - köszönhetően annak, hogy a roller nagy gumikerekekkel rendelkezik, kényelmes a vezetés. A kerekek manőverezhetők és nagyon könnyen mozgathatók. A jármű rendkívül strapabíró, maximális teherbírása 20-100 kg, így alkalmas gyermekek, fiatalok és felnőttek számára.



ABEC-9 CSAPÁGYOK - mint tudjuk, a csapágy nagyon nagy hatással van a roller sebességére és a vezetés kényelmére is. Annak a ténynek köszönhetően, hogy a roller kiváló minőségű csapágyakkal rendelkezik, jobb pontosságot, hatékonyságot és nagyobb sebesség elérését biztosítja.



KORMÁNY MAGASSÁG BEÁLLÍTÁSA "KATTINTÁSSAL" - a roller 3 fokozatú kormánymagasság-állítással rendelkezik. A magasság megváltoztatásához egyszerűen nyomja meg a gombot, és helyezze be az alacsonyabb vagy magasabb lyukba. Az általunk bemutatott roller alumínium szerkezettel rendelkezik, így könnyű - 6,5 kg. 



ÖSSZECSUKHATÓ - az összecsukható városi roller innovatív megoldás azok számára, akik értékelik a gyors és környezetbarát közlekedési eszközt. A mobilitást szem előtt tartva tervezték, kényelmes utazást biztosít városi zugokban és szakadékokban. A rendkívül praktikus összecsukható funkciónak köszönhetően roller könnyen hordozható és tárolható. Az összecsukása csak néhány pillanatot vesz igénybe, így könnyen szállítható tömegközlekedési eszközökön vagy kis helyen tárolható.  


LEÍRÁS:



szín: fekete
anyaga: alumínium + gumi
2 fék: tárcsa és hátsó (sárvédő)
kerekek: gumi
csapágyak: ABEC-9
láb: igen
reflektor: a hátsó sárvédőn
kerék átmérője: 20 cm
méretei: 97 x 37 x 105 cm
platform méretei: 37 x 14 cm
magasságállítás: 90-105 cm
súlya: 6,5 kg
súlya csomagban: 7 kg.




Tovább
Tulajdonságok
Sportfelszerelési termék: Egyéb
 
Feladás dátuma: 2024.05.13
Eddig megtekintették 5 alkalommal

Egyéb sport rovaton belül a(z) "Kruzzel Hyperion roller, fekete" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: