Betöltés...

Boxzsák szett gyerekeknek ( 8-as kesztyűvel) - piros színben

Ár: 23.090 Ft

A sportot, és a mozgást kedvelő gyerekek, és kamaszok számára a junior boxzsák szett tökéletes választás! A több méretben választható kesztyűk és a mennyezethez rögzíthető zsák beltéren és kültéren is egyaránt szórakoztató testedzést biztosít, segíthet a plusz energiák és a felgyülemlett feszültség levezetésében.


A rögzítőláncok segítségével könnyedén felfüggeszthető, igazi box élményt nyújtva ezzel. A homokkal töltött zsák időtálló anyagból készült, így jól bírja a mindennapos gyűrődést. Tetején cipzár található megkönnyítve a tisztítást, és a töltőanyag esetleges cseréjét.


Gyermekkorban rendkívül fontos a testmozgás, hiszen ez alapozza meg a későbbi anyagcserét és az izomzat minőségét, mennyiségét. Felnőttként sokkal könnyebben el lehet hízni, és nehezebb izmot építeni, ha gyerekkorban nem sportolunk. A boksz egy tökéletes mozgásforma ebből a szempontból, hiszen amellett, hogy feszültséglevezető hatása van, nagyon szépen formálja az izmokat, növeli az erőnlétet és a teherbírást. A legtöbb esetben pedig sok eszközt nem is kell hozzá beszerezni, hiszen egy minőségi boxzsák és egy pár kesztyű hosszú évekig kitartanak még nagy terhelés mellett is.


Boxzsák szett gyerekeknek technikai információi:



Termék mérete: 66 x 21 cm


Zsák mérete: 66 x 21 cm


Felfogató lánc mérete: 12,5 x 8 x 4,5 cm


Zsák súlya lánccal: 6,7 kg


Teljes szett súlya: 7,2 kg


Anyaga: műanyag, fém, acél, homok


Belső töltelék: homok


Bandázsok mérete: 5 x 240 cm (2 db)


Kesztyű méretek: 8, 10 oz


Kesztyűk súlya: 0,4 kg


Csomag mérete: 73 x 28 cm


Csomag súlya: 7,5 kg

Webáruházunkban rengeteg játék és gyerekbútor közül válogathat. Gyermekének kültéri és beltéri játékot keres, nézzen szét gyerekjátékaink között, ha igazán szép és praktikus bútort akkor gyerek bútorok választékunk között.



Tovább
Tulajdonságok
Sportfelszerelési termék: Küzdősport (boksz, karate, stb.) felszerelés
 
Feladás dátuma: 2024.04.20
Eddig megtekintették 15 alkalommal

Egyéb sport rovaton belül a(z) "Boxzsák szett gyerekeknek ( 8-as kesztyűvel) - piros színben" című hirdetést látja. (fent)