Betöltés...

Cicaelőlapos digitális fényképezőgép és kamera gyerekeknek, Full HD felvétel, 32 GB SD-kártyával, rózsaszín

Ár: 10.990 Ft





Cicaelőlapos digitális fényképezőgép és kamera gyerekeknek, Full HD felvétel, 32 GB SD-kártyával, rózsaszín


2 hüvelykes kamera a kicsiknek! 2IN1 - a fényképek készítése mellett full HD felvétel készítését is lehetővé teszi hanggal! A készülék lehetővé teszi, hogy különböző szűrőket alkalmazz a fotókon, például fekete-fehér fotókat, szepiát és a negatív különböző változatait. Képes sorozatfelvételek készítésére is.. Az egyszerű működésnek és a fényképek és videók készítésének kiváló minőségének köszönhetően gyermeke fejleszti kreativitását és művészi érzékét, és közben remekül fog szórakozni.


FULL HD felvétel - ez a kompakt készülék Full HD felbontásban is képes rögzíteni! Ezen kívül mikrofonnal rendelkezik, amely minden hangot pontosan rögzít. A készlethez tartozik egy 32 GB-os microSD kártya, amellyel a gyermek sok fényképet készíthet és videót rögzíthet, nem lesz akadály a tárhely hiány.


5 beépített játék - hogy gyermeke még jobban élvezze a készülék használatát, 5 ikonikus játék van telepítve a kamerába! Ezek olyan időtálló játékok, amelyek évek óta nemcsak a legkisebbeknek, hanem szüleiknek is örömet okoznak.


A 2 hüvelykes kijelző számos, a professzionális berendezéseket idéző alapfunkcióval van felszerelve. A menü itt is nagyon hasonlóan néz ki, beállítható a fénykép mérete, a dátum és még sok minden más. A fényképezőgép 1/2/3 perc után automatikus kikapcsolási funkcióval is rendelkezik, ami különösen hasznos a kisebb gyerekek számára, akik nem foglalkoznak vele, hogy használat után kikapcsolják a fényképezőgépet. Ez a funkció energiát takarít meg!


Tulajdonságok:



szín: rózsaszín
életkor: 3+
fotófelbontás:  1080P, 720P, VGA
kiegészítő előlap: cica mintázat
kamera kapacitása kártya nélkül: 50 fotó
szelfi kamera mód
mellékelt memóriakártya: microSD 32GB
MicroUSB kábel hossza: 68 cm
képernyővédő: igen
automatikus kikapcsolás: igen
menü különböző nyelveken: igen
600mAh akkumulátor
 ABS műanyag
töltési idő: 2 óra
folyamatos üzemidő: 2 óra
Méretek: 5/10,5/6cm,
fényképfelbontás: 3MPix
Videó felbontás: 1,5MPix (1,5 MPix): 1080P, 720P, VG


Csomag tartalma:



fényképezőgép
Cica burkolat
32 GB-os microSD kártya
MicroUSB kábel
pánt




Tovább
Tulajdonságok
Sportfelszerelési termék: Egyéb
 
Feladás dátuma: 2024.04.21
Eddig megtekintették 39 alkalommal

Egyéb sport rovaton belül a(z) "Cicaelőlapos digitális fényképezőgép és kamera gyerekeknek, Full HD felvétel, 32 GB SD-kártyával, rózsaszín " című hirdetést látja. (fent)