Betöltés...

High Peak Talos 3P kupola sátor

Ár: 81.030 Ft

A Talos 3 sátor időjárásálló bejárattal és 4000 mm-es vízoszloppal rendelkezik, garantálja a száraz hálószobát még rossz időben is. A sárszélek megvédik a sátrat az esőtől és a sártól. Az első rész alaplapja a belső sátorhoz van varrva. Ennek az az előnye, hogy az alaplap nem mozog el. Az ablakok elegendő fényt biztosítanak a sátorban.
3 állandó szellőző biztosítja a jó légáramlást és a nyugalmas alvást. Ezért mindig tartsa nyitva a szellőzést. A sátor erős cipzárral és fényvisszaverő vonalakkal rendelkezik a nagyobb láthatóság érdekében.
A nagyon stabil, 5 mm-es acél csapok kemény felületen sem hajlanak meg. A sátor megfeszítésében és a vezetékek rögzítésében speciális, 5 mm-es acél földelőcsapok horgokkal biztosítják a jobb fogást a talajban.
A cipzár fedelének esőcsatornája megakadályozza, hogy a víz behatoljon. A belső sátor fel van szerelve a High Peak Vario Vent Controlllal. A szúnyogháló távol tartja a rovarokat a sátortól. A belső tárolótáskák növelik a kényelmet. A varratok ragasztva vannak,  a sátor ezért vízálló. Ideális kempingezéshez vagy egy tóparti hétvégéhez.

Anyag: 100% poliészterPE padló Rúd anyaga: üvegszálas 7,9 mm Kompressziós csomag táska1 Háló helységDupla tetőVario Vent Control belső sátorbanBejárat gézablakkalSzemélyek száma: 3 főBelső: (cm): Hossz 220 cm x szélesség 180 cmKívül: Hossz 320 cm x szélesség 180 cmA csomagolt sátor:  (cm) 54 x 18 cmSátor belső magassága (cm) 120




Tovább
Tulajdonságok
Sportfelszerelési termék: Túra, hegymászó, futó felszerelés
 
Feladás dátuma: 2024.06.09
Eddig megtekintették 33 alkalommal

Egyéb sport rovaton belül a(z) "High Peak Talos 3P kupola sátor" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: