Betöltés...

2-4 személyes sátor

Ár: 14.290 Ft

"GYORS - egy hálószobás-négy személyes iglusátor, amely rendkívül könnyen összeszerelhető. Tökéletes sátor gyors kirándulásokhoz vagy menedéknek a nap, eső vagy szél elől. Ez a sátor tökéletes horgászathoz, kenuzáshoz, túrázáshoz vagy kerékpáros kirándulásokhoz. Könnyű súlya és összecsukás utáni kompakt méretei minden utazás nélkülözhetetlen elemévé teszik.
4 HELYES - a sátor tökéletes lesz családi kirándulásokhoz vagy kempingezéshez. Tágas, könnyű és kompakt, ami mindenképpen megkönnyíti a közlekedését és kényelmes elhelyezési feltételeket biztosít. A hossza és szélessége eléri a 200 cm-t! A sátor nem csak a kempingben biztosít kényelmes szállást, hanem az erdőben, a réten és a tengerparton is tökéletes lesz.
TETŐ - a sátor praktikus tetővel rendelkezik, amely védi a sátor előtt tárolt ruhákat és cipőket, vagy a ""konyhát"". Ennek köszönhetően nem kell attól tartania, hogy a dolgai eláznak az esőben. Ez lehetővé teszi, hogy megoldja az utazók gyakori problémáját, amely rendetlenség a sátorban.
TOK - a készlet egy kényelmes és ergonomikus huzatot tartalmaz praktikus fogantyúval, amely lehetővé teszi az összecsukott sátor kényelmes szállítását és tárolását.
LEÍRÁS - létszám: 4; anyaga: PA, üvegszál; vízállóság: 1000 mm vízoszlop; méretek (hosszúság / szélesség / magasság): 200/200/110 cm; súlya: 2,2 kg; súlya a csomagban: 2,25 kg
LEÍRÁS

létszám: 4;
anyaga: PA, üvegszál;
vízállóság: 1000 mm vízoszlop;
méretek (hosszúság / szélesség / magasság): 200/200/110 cm;
súlya: 2,2 kg;
súlya a csomagban: 2,25 kg"

Tovább
Tulajdonságok
Sportfelszerelési termék: Túra, hegymászó, futó felszerelés
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 40 alkalommal

Egyéb sport rovaton belül a(z) "2-4 személyes sátor" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: