Betöltés...

Trizand 4 személyes Kempingsátor 190x190cm - Terepminta #zöld-barna

Ár: 11.890 Ft

4 FŐS TURISTASÁTOR
PA COATING - UV szűrővel rendelkezik, amely hatékonyan véd a túlzott napfény ellen, de a szél ellen is, ami rendkívül fontos, ha gyerekekkel megy kempingezni, és biztonságos pihenést, árnyékot szeretne biztosítani számukra. Azt is lehetővé teszi, hogy szabadon olvasson egy könyvet, és pihenjen még a legnehezebb napsütésben is. Tökéletes kempingnek, hétvégi kempingezésnek és éjszakázásnak vadon horgászat közben.
4 HELYES - a sátor tökéletes lesz családi kirándulásokhoz vagy kempingezéshez. Térbeli, könnyű és kompakt, ami mindenképpen megkönnyíti a közlekedését és kényelmes elhelyezési feltételeket biztosít.
VÍZÁLLÓ - a sátor kiváló minőségű, vízálló anyagból készült, akár 2000 mm vízoszlopnak is ellenáll. Ennek köszönhetően nem kell attól tartanod, hogy kempingezés közben elkapja a váratlan eső. Ezek a paraméterek lehetővé teszik a nyugodt alvást, mert könnyen megvédik a sátrat az esőtől.
TOK - sátor Tartalmazza huzata is, így összecsukva kényelmesen szállíthatja és tárolhatja. A fedelében lévő sátor kis helyet foglal. A huzat praktikus fogantyúval rendelkezik.
LEÍRÁS - létszám: 4; anyaga: PA, üvegszál; vízállóság: 2000mm vízoszlop; méretek (hossz / szélesség / magasság): 190/190/125 cm; súlya: 1,3 kg.

LEÍRÁS

létszám: 4
anyaga: PA, üvegszál
vízálló: 2000 mm vízoszlop
méretek (hossz / szélesség / magasság): 190/190/125 cm
súlya: 1,3 kg

Tovább
Tulajdonságok
Sportfelszerelési termék: Túra, hegymászó, futó felszerelés
 
Feladás dátuma: 2024.06.09
Eddig megtekintették 41 alkalommal

Egyéb sport rovaton belül a(z) "Trizand 4 személyes Kempingsátor 190x190cm - Terepminta #zöld-barna" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: