Betöltés...

vidaXL polipropilén elektromos Darts tábla nyilakkal #fekete

Ár: 22.890 Ft

Az elektromos dartstábla hosszú ideig tartó otthoni szórakozást biztosít. Legyen szó fiatalról vagy idősről, kezdőről vagy profiról, ez az eszköz minden darts-rajongónak örömet okoz.

Tartós anyag: Az elektronikus dartstábla polipropilénből készült, amely rugalmas, és szilárdan tapad. Így a dartsjáték tartós és hosszú élettartamú.
Többféle játék: Ez a 26 játékot és 185 opciót kínáló dartstábla több játékos számára kínál különféle variációkat, amelyeket különböző szinten álló gyermekek és felnőttek játszhatnak.
LCD-kijelző: Az LCD-kijelzőnek és az automatikus pontozórendszernek köszönhetően nincs gond a kézi pontozással, így ez a dartstábla még több élvezetet és szórakozást biztosít.
Extra védelem: A dartstábla élettartamának meghosszabbítása érdekében ez az LCD-kijelzős dartstábla két oldalsó ajtóval van ellátva, hogy megnövelje a környező területet. Emellett a két oldala a dartsnyilak tárolására használható.

Jellemzők
Színe: fekete
Anyaga: PP (polipropilén), acél
Dartstábla mérete: 46,5 x 5 x 50,5 cm (Szé x Mé x Ma)
3 db AA-elemmel működik (az elemek nincsenek mellékelve)
Feszültség: DC 4,5 V
8 év feletti gyermekek számára
LCD-kijelzővel
Legfeljebb 8 játékos
A csomag tartalma:
1 db elektromos dartstábla
6 db dartsnyíl
12 db pótnyílhegy
Szerelési tartozékok

Tovább
Tulajdonságok
Sportfelszerelési termék: Egyéb
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 18 alkalommal

Egyéb sport rovaton belül a(z) "vidaXL polipropilén elektromos Darts tábla nyilakkal #fekete" című hirdetést látja. (fent)