Betöltés...

MAXXUS® Bokszzsák PUNCHLINE 160 cm XXL

Ár: 193.390 Ft

Profi XXL álló bokszzsák szabadalmaztatott FLEX rendszerrel A legmagasabb szintű, realisztikus bokszedzés, a prémium kategóriás és rendkívül tartós bokszzsák ideális edzőpartner. A hatalmas, kb. 160 cm hosszú és kb. 42 cm átmérőjű ütőfelület, valamint a hatalmas, akár kb. 160 kg-os súly (homokkal töltött alap) a legmagasabb igényeket is kielégíti. A szabadalmaztatott FLEX rendszernek köszönhetően a SCORPION álló boxzsák úgy viselkedik és reagál, mint egy igazi sparringpartner. Ez nemcsak az ütőerőt és az állóképességet, hanem az ütések koordinációját és az álló boxzsákról indított ellentámadásokra való reagálást is edzi. Ideális mindenkinek, aki az ütéseknél többet szeretne az ökölvívó edzéstől. Ideális, ha a mennyezet vagy a falak lehetetlenné teszik egy hagyományos boxzsák felakasztását.
Bokszzsák:
A bokszzsák fekete külső anyaga kiváló minőségű és rendkívül tartós műanyagból készült.Izzadásálló és könnyen tisztítható. A bokszzsák töltete speciális habból áll, amely optimálisan elnyeli az ütőerőket, és a lehető legnagyobb edzési kényelmet és valósághű ütésérzetet teszi lehetővé. Mindent egybevetve egy olyan boxzsák, amely a legmagasabb igényeknek és kihívásoknak is megfelel.
FLEX rendszer:
A szabadalmaztatott FLEX rendszer teljesen valósághű bokszedzés élményét nyújtja. Tompítja a saját ütéseit, és így minimalizálja az ízületekre és izmokra ható terhelést. A bokszzsák úgy reagál, mint egy sparringpartner, és kompenzálja az ütést. Ez olyan valósághű edzést eredményez, amely sokszorosan motiválóbb, mint a hagyományos boxzsákkal vagy álló boxzsákkal történő edzés.Ezáltal nemcsak az ütőerő és az állóképesség, hanem a reakció és a koordináció is optimálisan edződik.
Védőborítás:
A FLEX rendszer védőburkolattal van ellátva. Ez a védőburkolat ugyanabból a kiváló minőségű külső és töltőanyagból készül, mint a boxzsák. Amellett, hogy optimális védelmet nyújt a sérülésekkel szemben, ez a borítás meghosszabbítja a boxzsák ütőfelületét. A védőbetét könnyen eltávolítható és tépőzárral rögzíthető.
Állvány:
Az extra nagyméretű állvány erős műanyagból készült, és vízzel vagy homokkal tölthető.
Elhelyezés:
Az optimális és biztonságos edzés érdekében az alap külső szélétől minden irányban 150 cm-es területnek kell lennie edzőterületként.
Termék részletek:


195 cm teljes magasság.


az ütközési terület magassága: 160 cm


Állvány magassága: 35 cm


az ütőzsák átmérője: 42 cm


a talp átmérője: 80 cm


saját súly: 22 kg


töltősúly vízzel: 140 kg


töltősúly homokkal: 160 kg


védőbetét az optimális biztonság érdekében


Extra nagy ütőfelület


Anyag: tartós műanyag


Csomag tartalma: 

1 x boxzsák
Csomagolási méretek: 97 x 81 x 38 cm, 140 x 42 x 42 cm


Tovább
Tulajdonságok
Sportfelszerelési termék: Küzdősport (boksz, karate, stb.) felszerelés
 
Feladás dátuma: 2024.05.16
Eddig megtekintették 57 alkalommal

Egyéb sport rovaton belül a(z) "MAXXUS® Bokszzsák PUNCHLINE 160 cm XXL" című hirdetést látja. (fent)