Betöltés...

Eladó nyaraló Magyarhertelend, Magyarhertelenden nyaraló el

A piaci árnál 30-50%-al olcsóbban kínálunk ingatlanokat, melyek befektető cégen keresztül, közvetlenül a Banktól vásárolhatók meg, készpénzre és már hitelre is!A hirdetésben szereplő adatok adatvédelmi szempontból nem mindig pontosak, mindössze tájékoztató jellegűek!Bővebb információért, valamint egy személyes találkozó egyeztetése miatt keressen telefonos elérhetőségeinken a hét bármely napján. ...TOVÁBBI, TÖBBEZRES INGATLAN KÍNÁLAT: www.gdn-ingatlan.hu - GDN azonosító: 189194
Adatlap
Ár: 8.070.000 Ft
Település: Magyarhertelend
A hirdető: Ingatlaniroda ajánlatából
Értékesítés típusa: Eladó
Utca: Magyarhertelenden nyaraló eladó
Telek nagysága (m2) : 386
Épület hasznos területe (m2) : 91
Szobák száma: 3
Fűtés: Egyéb fűtéses
Ingatlan állapota: Normál állapotú
Anyaga: Tégla
A hirdető kérése: Ingatlanközvetítő vagyok - keresse fel Irodánkat!
 
Feladás dátuma: 2017.03.18
Eddig megtekintették 33 alkalommal
A hirdető adatai
Hívja a hirdetőtTelefonszám: Kattintson a megtekintéshez...

E-mail a hirdetőnekE-mail küldése a hirdetőnek:
*Az Ön neve:
*E-mail címe:
Telefonszáma:
*Az üzenet:
kód  *
* Kötelezően kitöltendő adat.


A hirdető összes hirdetése: GDN Ingatlanhálózat
Eladó nyaraló Magyarhertelend, 	Magyarhertelenden nyaraló el Eladó nyaraló Magyarhertelend, 	Magyarhertelenden nyaraló el Eladó nyaraló Magyarhertelend, 	Magyarhertelenden nyaraló el Eladó nyaraló Magyarhertelend, 	Magyarhertelenden nyaraló el Eladó nyaraló Magyarhertelend, 	Magyarhertelenden nyaraló el
Lehetőségek
Megosztók

Egyéb (pl.: nyaralók) rovaton belül a(z) "Eladó nyaraló Magyarhertelend, Magyarhertelenden nyaraló el" című hirdetést látja. (fent)Nyaralók, üdülők és egyéb ingatlanok!

Eladó és kiadó üdülők és egyéb ingatlan (pl. garázs) hirdetések között böngészhet a rovaton belül. Itt található még: használt nyaraló és faház hirdetések Ingatlanirodák, és magánszemélyek kínálatából.

TIPP Nyaraló és telek vásárlásra: ha az ingatlant bővíteni szeretné, érdeklődjön a telek beépíthetőségéről, övezeti besorolásáról, és egyéb szabályozásokról az illetékes Építésügyi Hatóságnál.