Betöltés...

Eladó nyaraló Rum, Hangulatos nyaraló a Rába partján

Ár: 13.999.000 Ft

A Rába folyó közelében hangulatos, felújított 38 nm-es tégla házikó eladó!

Vas megyében Rum településen, üdülőövezetben 308 nm-es körbekerített területen található ez a másfél szobás, de a felső szinten tovább bővíthető, télen-nyáron lakható tégla házikó.

Az épület 1990-ben épült, jelenlegi tulajdonosa az utóbbi években felújította, ennek során:
• új tetőt kapott a ház
• új ereszcsatorna került felszerelésre
• a falak 5 cm-es szigetelést kaptak
• a villany- és a vízvezetékek ki lettek cserélve
• új hideg és melegburkolat került a házba minden helyiségben
• a nyílászárók műanyagra lettek cserélve
• légkondicionáló berendezés került beépítésre.

Közművek:
• víz, villany (3 fázisú villamos hálózat), szennyvízelvezetés a közműhálózathoz csatlakoztatva,
• internetcsatlakozás a házban,
• gázcsatlakozás az utcában.

A ház melegéről fatüzelésű kandalló gondoskodik, a melegvizet villanybojler szolgáltatja.

A házba belépve jobbra található a konyha, új konyhabútorral, étkezőasztallal. Az előszobából egyenesen továbbhaladva a nappaliba érünk, onnan nyílik a kisebb szoba, a fürdőszoba, illetve a mosdóval felszerelt mellékhelyiség.

Az előtérből érhető el a felső szint, amelyben minimális ráfordítással további lakóhelyiségek alakíthatók ki, így tovább növelhető a lakóterület. A ház alatt pince található, ahova a konyhából tudunk lejutni.

Az udvar teljes mértékben körbekerített, elöl és hátul is biztosított a ki-, és bejárás. Fedett autóbeálló is rendelkezésre áll a gépjármű tárolására.

Ez a hangulatos otthon tökéletes választás, legyen szó rövid hétvégi kiruccanásról, hosszabb pihenésről vagy folyamatos, életvitelszerű ottlakásról. A környék nyugodt, csendes, ha szeretne kiszabadulni a városi nyüzsgésből, ez megfelelő helyszín! A csendes kertben pihenve feltöltődhet, míg a környék számtalan lehetőséget kínál kirándulásokra és kikapcsolódásra (pl. lovasiskola, horgászási lehetőség). A településen található óvoda, általános iskola, és a háziorvosi, fogorvosi ellátás is biztosított. Ne hagyja ki ezt a lehetőséget, és foglalja le most ezt az ideális menedéket!

A Rába partján álló Rum község a folyó és a Gyöngyös-sík közötti teraszvidék középső részén található. A megye középső, déli részén fekvő falu a folyó hídjánál, a felszámolt Szombathely-Rum helyiérdekű vasút végállomása volt. A vasúti kapcsolat megszüntetését azonban pótolni tudta a 87-es főút, amely jó kapcsolatot teremt a megyeszékhely felé (Szombathely távolsága 20 km), és a 8-as úton keresztül Vasvár irányába is (a város távolsága 13 km), de Sárvár nincs messze, hiszen a város 16 km-re van. A falu éghajlata a mérsékelten hűvös, mérsékelten nedves típusba sorolható, a napsütéses órák száma éves átlagban meghaladja az 1800 órát, az évi középhőmérséklet pedig 9,5 °C körül alakul, a csapadék általában 700-750 mm között változik. Az osztrák határ 45 perc alatt elérhető. ...TOVÁBBI, TÖBBEZRES INGATLAN KÍNÁLAT: www.gdn-ingatlan.hu - GDN azonosító: 364311
Tulajdonságok
Település: Rum
A hirdető: Ingatlaniroda ajánlatából
Értékesítés típusa: Eladó
Utca: Hangulatos nyaraló a Rába partján
Telek nagysága (m2) : 308
Épület hasznos területe (m2) : 38
Szobák száma: 1
Félszobák száma: 1
Fűtés: Egyéb fűtéses
Ingatlan állapota: Normál állapotú
Anyaga: Tégla
A hirdető kérése: Ingatlanközvetítő vagyok - keresse fel Irodánkat!
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 52 alkalommal

Egyéb (pl.: nyaralók) rovaton belül a(z) "Eladó nyaraló Rum, Hangulatos nyaraló a Rába partján" című hirdetést látja. (fent)

Kapcsolat a hirdetővel

Telefonszám: Kattintson a megtekintéshez...

Üzenet

E-mail küldése a hirdetőnek:
Az üzenet küldéséhez, kérem jelentkezzen be!

Az üzenet:*
kód
Írja be a képen látható számokat:
* Kötelezően kitöltendő adat.
A hirdető összes hirdetése: GDN Ingatlanhálózat