Betöltés...

Zamárdiban vízközeli nyaraló eladó!

 A siófoki Openhouse Ingatlan  kínálatából:Zamárdiban víz közeli ház eladó, mely NYARALÓnak és BEFEKTETÉSnek is kiváló!A kétszintes, 134 m2-es nyaraló 719 m2-es hangulatos telken helyezkedik el.Hatalmas terasz ról lépünk be a házba, ahol elsőként a közösségi élet színteréül szolgáló nappali-étkező látványa fogad, innen nyílik a kis konyha, fürdőszoba, külön wc és egy szoba , valamint a nappaliból nyílik az emeleti szintre felvezető lépcső.Az emeleten négy szoba került kialakításra, melyből kettő erkélykapcsolattal rendelkezik, valamint egy fürdőszoba és külön wc szolgálja kényelmünket. Mindezeken túl az udvarban található egy helyes kis nyári lak . Természetesen a pince sem hiányozhat, mely egyedi kialakítással rendelkezik, ugyanis tulajdonosa hangulatos borozó t varázsolt belőle, mely az utcafront felől közelíthető meg és a ház alatti részt kihasználva az udvar felől egy terasszal rendelkező szuterént alakított ki.A gondozott kert locsolását fúrt kút biztosítja. A hatalmas udvaron grillező is helyet kapott, valamint a gépkocsik beállására is ez biztosít helyet.Ritka ajánlat Zamárdiban ez a kedvező adottságokkal rendelkező víz közeli házikó , mely némi ráfordítással meseszéppé varázsolható!FIGYELEM! AZ INGATLAN ÁRA FIX 62 MILLIÓ FORINT!!Hívjon bizalommal! Vár om hívását a 70/418- 4331  telefonszámon!További ajánlatainkat megtekintheti a siofok.hu és balatonboglar.hu weboldalon!Ingatlan vásárlása esetén a következő szolgáltatással állunk rendelkezésére:Kedvezményes ügyvédi költség, ingyenes tanácsadás, partnerbankjaink kihelyezett fogadó órái, értékbecslés, energetikai tanúsítvány elkészíttetése!Hitelfelvételi és biztosítási lehetőség egyedi, kedvező konstrukciókkal kifejezetten az Openhouse ügyfelei számára!Várjuk szeretettel iro dánkban, hétvégén is állunk re ndelkezésére!Nálunk Ön az első !     
Adatlap
Ár: 62.000.000 Ft
Település: Zamárdi
A hirdető: Ingatlaniroda ajánlatából
Értékesítés típusa: Eladó
Telek nagysága (m2) : 719
Épület hasznos területe (m2) : 134
Szobák száma: 6
Félszobák száma: 0
Ingatlan állapota: Normál állapotú
 
Feladás dátuma: 2017.04.21
Eddig megtekintették 292 alkalommal
A hirdető adatai
Hívja a hirdetőtTelefonszám: Kattintson a megtekintéshez...

E-mail a hirdetőnekE-mail küldése a hirdetőnek:
*Az Ön neve:
*E-mail címe:
Telefonszáma:
*Az üzenet:

kód  *
* Kötelezően kitöltendő adat.


A hirdető összes hirdetése: Openhouse Siófok
Zamárdiban vízközeli nyaraló eladó! Zamárdiban vízközeli nyaraló eladó! Zamárdiban vízközeli nyaraló eladó! Zamárdiban vízközeli nyaraló eladó! Zamárdiban vízközeli nyaraló eladó!
Lehetőségek
Megosztók

Egyéb (pl.: nyaralók) rovaton belül a(z) "Zamárdiban vízközeli nyaraló eladó!" című hirdetést látja. (fent)Nyaralók, üdülők és egyéb ingatlanok!

Eladó és kiadó üdülők és egyéb ingatlan (pl. garázs) hirdetések között böngészhet a rovaton belül. Itt található még: használt nyaraló és faház hirdetések Ingatlanirodák, és magánszemélyek kínálatából.

TIPP Nyaraló és telek vásárlásra: ha az ingatlant bővíteni szeretné, érdeklődjön a telek beépíthetőségéről, övezeti besorolásáról, és egyéb szabályozásokról az illetékes Építésügyi Hatóságnál.