Betöltés...

Mediterrán hangulatú nyaraló, kivételesen szép balatoni panorámával - Zamárdi

Ár: 95.000.000 Ft

A LIDO HOME Siófok ingatlaniroda eladásra kínálja ZAMÁRDI-KŐHEGYEN ezt a kiváló minőségben megépített, teljeskörűen felújított NYARALÓt, kivételes panorámával a BALATON északi partjára.
A 2165 m2-es, teljesen körbekerített, rendezett területen, szabadon állóan épült fel a háromszintes, tégla falszerkezetű, kiváló műszaki állapotú épület, amelyhez kapcsolódik egy 14 m2-es boltíves borospince.
A földszint alapterülete kb. 30 m2, helyiségei: nappali - konyha - étkező, fürdőszoba, amelyhez kapcsolódik egy a Balatonra is panorámás, kb. 15 m2-es fa szerkezetű terasz. A hűtés-fűtésről légkondícionáló gondoskodik.
A tetőtérben (kb. nettó 24 m2), egy légtérben 1 szoba és 1 hálószoba került kialakításra.
A szuterén szinten egy önálló apartman került kialakításra, külön bejárattal, hálószobával, konyhával, WC-vel. Egy hangulatos borospince is tartozik a házhoz ( kb 14 m2).
A területen gyümölcsfák, szőlő található. Egy, a gyerekek számára felépített játszóház, MEDENCE, kültéri zuhanyzó, BBQ-terasz is került kialakításra.
Vezetékes víz és villany van az épületben. Gépkocsival is kényelmesen, minden évszakban megközelíthető, 2 autó részére kialakított parkolóval.
Csodálatos, kikapcsolódásra alkalmas környezet, BALATONI PANORÁMA, a közelben több nívós nyaralóval.
Igényes, EGYEDI kialakítás, az árban a teljes bútorzat benne van, a lakás tulajdonosának igényes ízlését tükrözi.
A földhivatalban zártkertként nyilvántartott területen, szántó és gazdasági épület van bejegyezve. Rendezett jogi helyzet, kifüggesztési eljárás után azonnal birtokba vehető az ingatlan, Budapest kb 80 perc autóval.
Állandó lakásnak, nyaralónak vagy befektetésnek is rendkívül jó lehetőség! Ne hagyja ki ezt a kiváló lehetőséget, hívjon, tekintsük meg!
Amennyiben a LIDO HOME által kínált ZAMÁRDI KŐHEGYI NYARALÓ, vagy bármely a kínálatunkban található ingatlan felkeltette érdeklődését, hívjon bármikor a megadott telefonszámon.
Vásárolna, de nincs rá elegendő kerete? Kollégám díjmentes, bank semleges hitelügyintézéssel áll rendelkezésére.
LIDO HOME - Ingatlanok egy életen át!
Tulajdonságok
Település: Zamárdi
A hirdető: Ingatlaniroda ajánlatából
Értékesítés típusa: Eladó
Telek nagysága (m2) : 2165
Épület hasznos területe (m2) : 80
Szobák száma: 4
Félszobák száma: 0
 
Feladás dátuma: 2024.04.24
Eddig megtekintették 138 alkalommal

Egyéb (pl.: nyaralók) rovaton belül a(z) "Mediterrán hangulatú nyaraló, kivételesen szép balatoni panorámával - Zamárdi" című hirdetést látja. (fent)

Kapcsolat a hirdetővel

Telefonszám: Kattintson a megtekintéshez...

Üzenet

E-mail küldése a hirdetőnek:
Az üzenet küldéséhez, kérem jelentkezzen be!

Az üzenet:*
kód
Írja be a képen látható számokat:
* Kötelezően kitöltendő adat.
A hirdető összes hirdetése: Lidohome Siófok