Betöltés...

2x2 Rubik kocka

Ár: 1.290 Ft


Egy nagyszerű kütyü, ami:



Logikus gondolkodásra taníthat
Támogathatja a kézi készségek fejlesztését
A motoros és a tervezési koordinációt edzheti
Levezetheti a feszültséget
Türelemre és kitartásra taníthat


Méretek:



Kocka: 5cm x 5cm x 5cm
Csomagolás: 8 cm x 5,5 cm x 5,5 cm



A Rubik kocka eredetileg 3x3 kiosztású játék volt, mára azonban már több tucat variációja létezik. Ezek egyike a 2x2 Rubik kocka, amely mind színeiben, mind alakjában megegyezik az eredetivel, azonban kisebb méretű. Ha úgy érzed, kisebben könnyebb lenne megtanulnod a kirakási módokat vagy a bűvös kocka után elkezdenéd kipróbálni a variációkat is, rendeld meg a 2x2 Rubik kockát még ma!


2x2 Rubik kocka a Hasznos holmik kínálatában 

Kedvező árak 

A Hasznos Holmik webáruházban garantáljuk, hogy csakis reális, kedvező árakat találsz majd. Szeretnénk mindenki számára biztosítani az online vásárlás előnyeit, így termékkategóriáinkban általában több féle terméket is megtalálhatsz, amelyek eltérő árkategóriákat képviselnek.


A legmagasabb minőség

Amellett, hogy igyekszünk a vásárlóink számára a legjobb árakat biztosítani, természetesen minőséget is képviselünk. Az előbb már említett termékvariációkat úgy válogattuk össze, hogy garantálhassuk a megfelelő használatot is. Így tehát bármelyik termékünk mellett döntesz, az nem csupán napokig, hanem akár évekig fog szolgálni! Hiszen akár csak a mini Rubik kocka esetében, tudjuk, hogy vásárláskor hosszútávban gondolkodsz.


Kiszállítás napokon belül

Mindannyian szeretjük az érzést, amikor végre megérkezik egy rendelésünk és kibonthatjuk a csomagot. Hiszen egy kicsit olyan ez, mintha a hétköznapokba egy kis karácsonyt csempésznénk. Hogy ne kelljen heteket várnod, partnereink néhány munkanapon belül eljuttatják hozzád a csomagodat. Amint teljesíted a fizetést, csapatunk elkezd dolgozni a rendeléseden, hogy az minél hamarabb a futárhoz kerülhessen. Onnantól pedig tényleg már csak napok kérdése, hogy te magad is kézbe foghasd a kiválasztott termékeket!


Ha pedig 25.000 forint fölött van a rendelésed végösszege, további kedvezményeket is biztosítunk! Amennyiben házhozszállítást kérsz, a szállítási költségből 1.000 forint levonásra kerül. Ha pedig csomagpontra vagy csomagautomatába kéred a rendelésed, a szállítási költséget teljes egészében mi álljuk!


Egyéb hasznos holmik

A mini Rubik kocka mellett még rengeteg hasznos holmit találhatsz webáruházunkban! Nézd meg további gyerekjáték kínálatunkat, kültéri izzósorainkat vagy éppen függőágyainkat is! Válogass kedvedre, hiszen nálunk szinte mindent megtalálsz!


Ha pedig további információra lenne szükséged termékeinkkel, a kiszállítással vagy webáruházunk bármely más szolgáltatásával kapcsolatban, keress minket bizalommal! Kollégáink a rendelkezésedre állnak és kérdéseidet a lehető leghamarabb – akár egyetlen munkanapon belül – igyekeznek megválaszolni. 


A 2x2 Rubik kocka 

Nem egészen magyar találmány a 2x2 Rubik kocka 

A 2x2 Rubik kockát 1970-ben találták fel Kanadában, 2 évvel később pedig a játék már szabadalmat is kapott az USÁ-ban – 2 évvel a bűvös kocka születése előtt. Mikor ifj. Rubik Ernő is előrukkolt a 2x2x2 kocka ötletével, azt a bíróság a szabadalom megsértésének ítélte. Szerencsére azonban a 3x3 „eredeti” Rubik kockát nem. Napjainkban azonban már a 2x2 kocka is azonos néven található meg, mint a nagyobb verziója: 2x2 Rubik kocka vagy mini Rubik kocka a hivatalos elnevezése.


Keverések és kirakások ezreit teszi lehetővé 

A 2x2 Rubik kocka összesen közel 3,7 millió módon keverhető össze, hiszen mind a 8 kisebb kocka bármely másik pozícióba elforgatható. Ez bár meg sem közelíti a 3x3 kocka lehetséges keveréseinek számát, még mindig hatalmas kihívást jelenthet a játékos számára.


A kirakást illetően a 2x2 Rubik kocka hatalmas szabadságot biztosít! Használhatók ugyan azok a technikák és algoritmusok, amelyek a 3x3 kocka megoldásához szükségesek – így a tapasztalat kockások könnyedén válthatnak, a kezdők pedig egy egyszerűbb módszerrel, lépésenként készülhetnek elő a bűvös kocka megtanulására. Ezen kívül azonban már saját kirakási módszerek is léteznek, amelyekkel sokkal gyorsabban és egyszerűbben végezhetünk. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint az alig pár másodperces világrekordok és az újra és újra megrendezett versenyek!


További információkért és elérhetőségeinkért keresd fel Kapcsolat oldalunkat!


Tovább
Tulajdonságok
Játék: Készségfejlesztő / Oktató
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 1 alkalommal

Egyéb játékok rovaton belül a(z) "2x2 Rubik kocka" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: