Betöltés...

Vízparti telek Mezőtúr Peres Holt-Kőrös

Tulajdonostól eladó Mezőtúron, a Peresi Holt Körös partján Méher zugban 800 m2-es, művelés alól kivont, építésre alkalmas vízparti telek. A part és az utca felöl lekerítve, nagykapu helye a part felől kijelölve. A telek kb. 40x20 m, áram a telken belül. Pár éves gyümölcsfák vannak telepítve. A telekhez kb 7 nm-es stég is ki van építve.
Kiváló horgászvíz. (ponty, amur, süllő, angolna, harcsa, keszegfélék). Kiváló lehetőség annak, aki nyugodt békés környezetre vágyik.
A telken található egy 15 nm-es jó állapotú lakókocsi (háló és nappali részre osztva) mely igény esetén külön megállapodás szerint megvásárolható.
Adatlap
Ár: 2.200.000 Ft
Település: Mezőtúr
A hirdető: Tulajdonostól
Értékesítés típusa: Eladó
Utca: Méherzug
A hirdető kérése: A hirdető kéri, hogy ingatlanirodák NE keressék!
 
Feladás dátuma: 2017.03.21
Eddig megtekintették 35 alkalommal
A hirdető adatai
Hívja a hirdetőtTelefonszám: Kattintson a megtekintéshez...

E-mail a hirdetőnekE-mail küldése a hirdetőnek:
*Az Ön neve:
*E-mail címe:
Telefonszáma:
*Az üzenet:
kód  *
* Kötelezően kitöltendő adat.


A hirdető összes hirdetése: M.Zoltán6
Vízparti telek Mezőtúr Peres Holt-Kőrös Vízparti telek Mezőtúr Peres Holt-Kőrös Vízparti telek Mezőtúr Peres Holt-Kőrös Vízparti telek Mezőtúr Peres Holt-Kőrös
Lehetőségek
Megosztók

Egyéb ingatlan rovaton belül a(z) "Vízparti telek Mezőtúr Peres Holt-Kőrös" című hirdetést látja. (fent)Egyéb ingatlanok

Ebben a rovatban található mindazon ingatlan, mely egyéb más ingatlan rovatunkból kimaradt.

TIPP: Ingatlanvásárlás esetén tudnia kell, hogy az ingatlanszerződést ügyvédnek kell elkészítenie és ellenjegyeznie, melynek költségeit a Vevő viseli. Sok esetben az Ingatlanirodák által kínált ingatlanok árában már benne van az ellenjegyzés költsége is. Ha Ingatlaniroda hirdetése keltette fel érdeklődését, kérdezzen rá arra is, hogy az ár tartalmazza-e a szerződéskötés költségeit is.