Betöltés...

Építési telek eladó Budán

Ár: 55.000.000 Ft

Archivált hirdetés

Ezt a hirdetést egy ideje nem módosította, nem frissítette a hirdető, ezért archiváltuk.
A feltüntetett ár a LEGALACSONYABB eladási árat jelenti.

Budán, a Mácsonya utca magasan fekvő részén, csendes, jó levegőjű, panorámás helyen eladó egy 1021 m2-es (kb. 24 mx43 m) telek. Enyhén, délkeleti irányban lejt az utcafront felé. Szintterületi mutató: 0,4.

A "Háromhegyek" területén alig lehet már ilyen kiváló adottságokkal rendelkező, nyugalmat sugárzó, prémium kategóriás eladó telket találni.

A telek magasabban fekvő részén már a talajszintről csodaszép panoráma nyílik a Duna völgye felé, egészen a távoli hegyekig. Emeletes ház építésével az ellenkező irányba is megnyílik a kilátás.

Valamennyi közmű a telken belül van: csatornabeállás, gázcsonk, vízakna vízórával, villanyóra.

Építési övezet: L6-III-SZ/N – nagytelkes, szabadon álló beépítésű, hegyvidéki, kertvárosias lakóterület. Az utcákat és a járdát nemrég újították fel.

Ide már egyik irányból sem hallatszik fel a forgalmas utak zaja. Az utcát a Bécsi úttól és az esztergomi vasútvonaltól elválasztó hegy felfogja a zajokat. A környező hegyekből friss levegő érkezik az uralkodó északnyugati szélirányból.

A tömegközlekedést tovább fogják fejleszteni. Jelenleg két buszmegálló van kb. 300 m távolságra a telektől. Választhatunk közöttük, így odaút vagy visszaút alkalmával egyaránt lejtőn lefelé sétálhatunk. Több más buszjárat és az Aranyvölgyi vasútállomás megállója is gyaloglótávolságon belül van.

A telken maximum háromlakásos társasház építhető. Ez a lehetőség azok számára kedvező, akik saját kertrésszel rendelkező lakást szeretnének, de csak kb. 18 millió forintot szánnak a telekrészre. Egy bizonyos beépítési módot választva pl. 320 m2 hasznos alapterület, plusz a szuterén/pinceszinten garázsok és tárolók építhetők.

Más beépítési móddal valószínűleg jelentősen növelhető a beépített összterület, így elegáns villát, kényelmes nyári lakot, kétgenerációs családi házat, kenguru házat vagy gazdaságos ikerházat is lehet építeni.

Lehetőség van egy 610 m2-es telekrész megvásárlására is. Ez esetben egy családi ház építhető erre a területre. A földszinten 104-144 m2 bruttó terület építhető, plusz a ráeső emeleti szint. Átlagos építménymagasság: 5 m. A talajszint alatt garázs és tárolók helyezhetők el.

A lakóegységek kialakíthatók oly módon, hogy a CSOK vagy egyéb kedvezmények igényelhetők legyenek.

Ezen a szabályozási területen belül megengedett a lakóegységenként elkülönülő kapuk létesítése az utcafronton. Így nemcsak a kertrészek választhatók el kerítéssel és/vagy élősövénnyel, hanem a gépkocsibehajtók – gyalogosbejáratok is elkülöníthetők.

A fennmaradó telekrészen egy kisebb alapterületű, 4,5 m építménymagasságú ház épülne. A két ház egymástól akár 10 m távolságra is elhelyezhető.

A telekről rendelkezésre áll egy mélyfúrásokon alapuló talajmechanikai tanulmány. Ez pár évvel ezelőtt készült, és csak adaptálni kell a létesítendő épületekre.

A telekrész megvásárlása csak meghatározott feltételek esetén lehetséges.

Archiváltuk a hirdetést!

Tulajdonságok
Település: III. kerület
A hirdető: Tulajdonostól
Értékesítés típusa: Eladó
Utca: Mácsonya utca
Extrák: panorámás
A hirdető kérése: A hirdető kéri, hogy ingatlanirodák NE keressék!
 
Eddig megtekintették 379 alkalommal

Egyéb ingatlan rovaton belül a(z) "Építési telek eladó Budán" című hirdetést látja. (fent)