Betöltés...

" FENYŐRIGÓ FÉSZKE " ......

Ár: 45.000.000 Ft

Archivált hirdetés

Ezt a hirdetést egy ideje nem módosította, nem frissítette a hirdető, ezért archiváltuk.
MÁTRÁBA! - Idegenforgalmi szempontból kedvező helyen Bükkszéken (Eger, Parád, Sirok, Szilvásvárad közelébe) a világhírű Salvus gyógyvíz hazájában jelenleg is üzemelő panzió eladó. Csendes, nyugodt helyen, de mégis a gyógystrandfürdő közelébe (250 méterre) helyezkedik el.
A panzió 320 m2-en 7 szobába (3-4 ágyas) 25 – 30 férőhelyes, melyhez mosdó helyiség tartozik, külön van a WC és zuhanyozó.

Vendégkörnek kisebb csoportokat céloztunk meg (nyári táborok, erdei iskola, osztálykirándulás, nyugdijas klubbok, életmód, egyházi táborok, nagy családok, cégek) mert adottak a közös helyiségek (zárt udvar, ebédlő, társalgó). Sport táboroztatásra is alkalmas, mert tornaterem, futballpálya, erdei út 100 méteren belül.

Felújításra szorul, de MOST van lehetőség (remélhetőleg még a következő évbe is) ingatlan vásárlásra, felújításra, munkahelyteremtésre, korszerüsitésre, falusi turizmusra pályázni. A gyógyfürdő itt léte még tágabb pályázási lehetőséget kínál.

Berendezéssel, akár kft-vel együtt is kedvező áron juthat most hozzá e remek lehetőséghez, hisz a gyógyvíz, jó levegő, már ma is nagy kincsnek számít.

Archiváltuk a hirdetést!

Tulajdonságok
Település: Bükkszék
A hirdető: Tulajdonostól
Értékesítés típusa: Eladó
Utca: Béke út 13.
A hirdető kérése: A hirdető kéri, hogy ingatlanirodák NE keressék!
 
Eddig megtekintették 453 alkalommal

Egyéb ingatlan rovaton belül a(z) "" FENYŐRIGÓ FÉSZKE " ......" című hirdetést látja. (fent)