Betöltés...

Eladó ipari ingatlan Budapest, II. kerület, Kölcsey utca

Ár: 270.000.000 Ft

Engedéllyel rendelkező autószerelő műhely + családi ház eladó!

A II. kerület egyik legszebb részén, Hársakalja városrész hangulatos kis utcájában kínáljuk eladásra ezt a 360 m2-es jó állapotú, SZIGETELT, 6 szobás, 3 fürdőszobával rendelkező ÖNÁLLÓ CSALÁDI HÁZAT egy 1000 m2-es gondozott telken, valamint a hozzá tartozó TELJESEN FELSZERELT, MŰKÖDÉSI ENGEDÉLLYEL RENDELKEZŐ autószerelő műhelyt, és a hozzá tartozó irodát. Elhelyezkedése kiváló, csupán egy utcára található a Hármashatár-hegy déli oldaláról induló tanösvény.

Az ingatlan tökéletesen alkalmas 2 generáció együttélésére. Minden szinten található hálószoba, konyha, és fürdőszoba is! Nappalija egy eltolható, elismert képzőművész által készített fallal elválasztható a rendkívül világos étkezős télikerttől, ahonnan csodás kilátás nyílik a kertre, illetve a medencére.

A terasz ékköve a 3x6 méteres folyamatosan karbantartott, eltolható tetővel felszerelt medence. Az otthoni kikapcsolódást egy beltéri szauna teszi teljessé.
A bokrokkal, fákkal, sövényekkel tarkított kertjére csak ebből az ingatlanból lehet rálátni, a privát pihenés garantált.

A műhely külön (másik utcáról nyíló) bejáraton keresztül is megközelíthető. Tartozik hozzá egy különálló kisebb tégla irodaépület is.

További információért keressen nyugodtan, akár hétvégén is! ...TOVÁBBI, TÖBBEZRES INGATLAN KÍNÁLAT: www.gdn-ingatlan.hu - GDN azonosító: 354639
Tulajdonságok
Település: II. kerület
A hirdető: Ingatlaniroda ajánlatából
Értékesítés típusa: Eladó
Utca: Kölcsey utca
A hirdető kérése: Ingatlanközvetítő vagyok - keresse fel Irodánkat!
 
Feladás dátuma: 2024.04.20
Eddig megtekintették 264 alkalommal

Egyéb ingatlan rovaton belül a(z) "Eladó ipari ingatlan Budapest, II. kerület, Kölcsey utca" című hirdetést látja. (fent)

Kapcsolat a hirdetővel

Telefonszám: Kattintson a megtekintéshez...

Üzenet

E-mail küldése a hirdetőnek:
Az üzenet küldéséhez, kérem jelentkezzen be!

Az üzenet:*
kód
Írja be a képen látható számokat:
* Kötelezően kitöltendő adat.
A hirdető összes hirdetése: GDN Ingatlanhálózat