Betöltés...

Újszerű svájci automata pitvarfibrillációs vérnyomásmérő

Ár: 15.000 Ft

Archivált hirdetés

Ezt a hirdetést egy ideje nem módosította, nem frissítette a hirdető, ezért archiváltuk.
◦Eladó a hazai forgalmazótól vásárolt, svájci Microlife BP A200AFIB világújdonságot képviselő pitvarfibrillációt is mérő, felkaros automata vérnyomásmérő készülék új állapotban, még 1,5 év garanciával, számítógépes kapcsolattal, 17.900.-ft. vadaszneerika@ymail.com. 06302510944
◦ A készülék hatalmas előnyt jelent - s így az életet - az idejében fel nem ismert pitvarfibrilláció következményeként fellépő stroke ellen. Megfelelő orvosi használatra is, kedvező árát tekintve pedig magánszemélyek számára is elérhető. Az AFIB az atrial fibrillation kifejezés rövidítése, ez magyarul pitvarfibrillációt jelent. A vérnyomás mérése közben figyeli a pitvarfibrilláció speciális jeleit, és figyelmeztető jelzést ad, ha észleli ezt a rendellenességet. Vérnyomásmérési pontossága a Brit Hipertónia Társaság protokollja szerinti klinikai validációval és a legjobb minősítéssel rendelkezik. A pitvarfibrilláció felismerésének megbízhatósága 97–100% közötti, USB port – számítógépes kapcsolatspecificitása 89%. Pitvarfibrilláció kijelzésére képes otthoni készülék eddig nem volt forgalomban,a többi, korszerű vérnyomásmérő készülék csak a szabálytalan szívritmust képes észlelni (aritmia). Fontos tulajdonságok röviden: AFIB - pitvarfibrilláció észlelése,MAM – háromszori mérés átlaga is mérhető,22–42 cm –dupla átfogású mandzsetta,USB port – számítógépes kapcsolat.
◦ A több mint három évtizedes múltú, orvosi és gyógyászati készülékek gyártására szakosodott svájci Microlife cég 2011 évben létrehozta magyarországi képviseletét.Kimagasló színvonalú vevőszolgálatot, garanciális és garancia időn túli szervizt valamint alkatrészellátást biztosít. Ha olyan készüléket szeretne, amelynél évek múltán sem okoz gondot a javítás vagy új mandzsetta vásárlása, akkor a Microlife vérnyomásmérője helyes választás. Készülékeinek legtöbbje 5 év garanciával kerül forgalomba.
◦ Világújdonság
◦ Vérnyomás- és pulzus mérés
◦ Pitvarfibrilláció érzékelés (speciális szívritmuszavar AFIB)
◦ Klinikailag tesztelt (BHS protokoll)
◦ MAM technológia (automatikus háromszori mérés átlaga)
◦ 200 mérés memória
◦ Nagy kijelző
◦ Hordtáska
◦ Kimerülő elemek jelzése
◦ USB PC kábel és szoftver CD
◦ Orvosok ajánlják
◦ Orvosok számára is helytálló mérés AFIB és MAM tecnikával

Archiváltuk a hirdetést!

Tulajdonságok
Település: II. kerület
A hirdető: Tulajdonos hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Extrák: pc kapcsolat, pitvarfibrilláció mérés, AFIB
 
Eddig megtekintették 256 alkalommal

Egyéb apró rovaton belül a(z) "Újszerű svájci automata pitvarfibrillációs vérnyomásmérő" című hirdetést látja. (fent)