Betöltés...

Digitális árazómérleg 100 kg-ig

Ár: 14.990 Ft

Digitális árazómérleg 100 kg-ig Használd a Digitális mérleget 100kg-ig, hogy könnyedén súlyt mérhess. Ez a prémium minőségű mérleg rozsdamentes fém és műanyag kombinációjából készült, így hosszú élettartamot biztosít. A LED kijelzőnek köszönhetően könnyen leolvasható a mérés eredménye.
Az alacsony bruttó súly, mindössze 5,5 kg, és a nettó súly, 4,8 kg, kiválóan megkönnyíti a mérleg szállítását és tárolását. A mérőlap mérete, 30x40 cm, elegendő helyet nyújt a különféle tárgyak méréséhez.
Ez a digitális mérleg rendkívül sokoldalú és praktikus. Akár AC 230V-ról, akár beépített újratölthető akkumulátorról működik. Emellett beépített memóriával rendelkezik, amelyen 4 különböző egységárat menthetsz el.
Fontos megjegyezni, hogy a mérleg nem hitelesíthető, tehát nem alkalmas hivatalos mérésre.
Bárhol és bármikor használhatod ezt a kiváló minőségű digitális mérleget. Rendelj most, hogy te is élvezhesd a pontosságát és megbízhatóságát!
Anyaga: Rozsdamentes fém, műanyag, LED kijelzőBruttó súlya: 5,5 kgNettó súlya: 4,8 kgTerhelhetőség: Minimum 1 kg, maximum 100 kgMérőlap mérete: 30x40 cmBetáplálás: AC 230V vagy beépített újratölthető akkumulátorBeépített memória: 4 egységárraHitelesítés: Nem hitelesíthető

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.05.11
Eddig megtekintették 5 alkalommal

Egyéb apró rovaton belül a(z) "Digitális árazómérleg 100 kg-ig" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: