Betöltés...

INTEX gyermek úszógumi autós-teknősbéka

Ár: 4.490 Ft


@page { size: 21cm 29.7cm; margin: 2cm }
p { line-height: 115%; margin-bottom: 0.25cm; background: transparent }

Egy kirándulás a vízhez a gyerekekkel? Közös medencézés? Akkor gyermekének biztosan szüksége lesz egy úszógumira, hogy biztonságban érezze magát a vízben!

Sok gyermeknek jelentős nehézséget okozhat a készségek elsajátítása, vagy egyszerűen csak fél a vízbe merüléstől az első kapcsolatfelvétel során - de ezekben a helyzetekben a barátságos teknős és autó motívummal ellátott színes úszógumi a segítségére lesz. A teknőc olyan társ lesz a vízi kalandokban, amely biztosan bátorítani fogja gyermekét!

A termék kellő gondossággal és kiváló minőségű anyagokból készült. Ennek köszönhetően garantált, hogy gyermeke biztonságban lesz a vízben, és hogy a termék több mint egy szezont vagy vízbejárást is kibír.

Az egykamrás kialakítás nagyon gyors pumpálást biztosít, ami gond nélkül elvégezhető. A szivárgásmentes szelep pedig biztosítja, hogy a levegő bent maradjon, anélkül, hogy aggódnia kellene amiatt, hogy a termékből hirtelen kifogy a levegő!

Ha azonban valamilyen oknál fogva a kerék megsérülne, akkor sem kell aggódni. A mellékelt javítótapasz segítségével gyorsan orvosolható a probléma!
A készlet tartalma:


Úszógumi
Javítókészlet
Műszaki adatok:



Maximális terhelés: 23 kg
Életkor: 3-4 év
Méretek:



Úszógumi: 76 cm x 58 cm
Csomagolás: 25 cm x 25 cm x 3,5 cm




Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.05.07
Eddig megtekintették 6 alkalommal

Egyéb apró rovaton belül a(z) "INTEX gyermek úszógumi autós-teknősbéka" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: