Betöltés...

Felfújható hálós matrac 240 cm - padlizsán

Ár: 6.490 Ft


@page { size: 21cm 29.7cm; margin: 2cm }
p { line-height: 115%; margin-bottom: 0.25cm; background: transparent }

Ízletes padlizsán a fedélzeten!
A közhiedelem ellenére a padlizsán, akárcsak a paradicsom, valójában gyümölcs – és sok neve van! Hosszú nadálytő, bokortojás, padlizsán, szerelmi körte és még bacman is!

De nincs több biológia óra! Ez a padlizsán ehetetlen, de az biztos, hogy sokkal szórakoztatóbb, mint a tápértéke!
A padlizsán formájú felfújható matrac sokkal izgalmasabb élményt nyújt, mint sok grillezett padlizsán elfogyasztása. A gyümölcsnek ez a szokatlan változata egy lila padlizsán körvonalaiból áll, zöld farokkal.

Ha egy felfújható padlizsánon játszol, nem csillapíthatod az éhségedet, de más értékes értékeket biztosít – mindenekelőtt testmozgásra ösztönöz, és ez alapvetően ugyanolyan hasznos, mint a padlizsán fogyasztása.

A padlizsán felfújható matrac fantasztikus alternatíva az unalmas, klasszikus matracokhoz képest. Megjelenése minden zöldségrajongó, gyerek és felnőtt figyelmét felkelti majd, aki értékel egy kis fantáziát a hétköznapokban!

Hogy a lehető legjobban ellazuljon a vízben, a matrac beépített hálóval rendelkezik, ami azt jelenti, hogy ha kényelmesen fekszik a matracon, testét finoman hűti a víz.

Ne tévesszen meg a matrac színes megjelenése – nem csak gyerekeknek, hanem felnőtteknek is készült! Hossza 240 centiméter , vagyis a nagyon magas emberek is kényelmesen elférnek rajta!

A sok vízi kaland érdekében a matrac strapabíró anyagból készült - hogy semmi ne szakítsa meg a jól megérdemelt kikapcsolódást!
Technikai paraméterek:


Kor: 12+
Max. teherbírás: 80 kg
Méretek:



Matrac (hossz): 240 cm
Belső szélesség: 50 cm
Kiszerelés: 21 cm x 35 cm x 4 cm




Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 11 alkalommal

Egyéb apró rovaton belül a(z) "Felfújható hálós matrac 240 cm - padlizsán" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: