Betöltés...

Spapro ® Standard 2 - professzionális masszázságy KÁVÉ (192x70cm)

Ár: 59.900 Ft

 
Spapro ® Standard 2 professzionális masszázságy Kávé
A Spapro ® Standard 2 zónás professzionális masszázságyak kitűnő választás kezdők és profik számára. Hordozható, könnyű szerkezet, robosztus kivitel.  A masszázságy minden masszőr számára egy alapvető kellék, amely meghatározza az élményt. Ha nem egy szalonban akarsz dolgozni, hanem házhoz viszed a pihenést, akkor a hordozható masszázságy a neked való! Egyszerűen összecsukhatók, kis helyen elférnek. Nagyon kényelmes, 4 cm vastag szivaccsal van ellátva, műbőr borítással. A Standard masszázságyat ajánljuk: masszőröknek, természetgyógyászoknak, orvosoknak, védőnőknek, tetoválóknak, pillásoknak, kozmetikusoknak. Minden masszázságyunkhoz hordozótáskát adunk ajándékba. Az 1 év garancia pedig garancia arra, hogy nem fogsz benne csalódni!
Biztosan állítjuk, hogy vendége kellemes élménnyel távozik Öntől, és hamarosan viszont látják egymást!   Méretekhosszúság: 194cm (222 cm arcpárnával)  szélesség: 67cm (92 cm az oldalsó kartámasszal)
Állítható magasság  63-84cm
Teherbírás  250 Kg
Csomagolás  doboz méret: 95 cm * 23 cm * 70 cm nettó/bruttó súly : 15 kg/17 kg 
Anyagok műbőr-textil olaj- és vízálló, mosószerrel és vízzel könnyen tisztítható szivacs-párnázat: 4 cm vastag német bükkfa keret
Szín kávé
Csomag tartalma fejtámasz kartámasz lecsatolható könyöktámasz hordozó táska használati útmutató 1 év garancia
 

Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
 
Feladás dátuma: 2024.04.27
Eddig megtekintették 4 alkalommal

Egyéb apró rovaton belül a(z) "Spapro ® Standard 2 - professzionális masszázságy KÁVÉ (192x70cm)" című hirdetést látja. (fent)